[]

Hesap İşletim Ücreti Legal midir?

Geçen gün İzmir-Karabağlar hakem heyetine Garanti Bankası tarafından kesilen hesap işletim ücretleri için başvurdum fakat görevli memur, bu ücretin legal olduğunu başvuru alamayacaklarını söyledi. Doğru mu bu? Ne yapmalıyım? Ayrıca illa buraya (izmir-karabağlar) mı başvurmam gerekiyor acaba?




 
aynen. kişi başına iki adet banka düştüğü için karabağlar'da başvurman gerekiyor


  • my name is faith  (19.08.15 13:24:32) 
kredi dosya masrafı ve kredi kartı aidatı iade alınabiliyor. hatta kart aidatı ile ilgili de çok emin değilim. ama hesap işletim ücreti tamamen legal. almayan bankalar var, örnek kuveyt türk. karabağlar'da da şubesi var. garanti ile çalışmak zorundaysanız da iki veya üç tane otomatik ödeme talimatı verince almıyorlardı sanırım hesap işletim ücreti. Bankaya bunu da sormanızda fayda var.


  • animalman  (19.08.15 13:45:04) 
benim anlamadığım şey madem bu olay illegal neden devlet bir yaptırım koymuyor bankalara
bu adamların yaptığı saçmalık yüzünden insanlar parasını geri almaya uğraşıyor ne kadar saçma .

  • eksimeksi  (19.08.15 17:38:02) 
araştırmadan bilmeden ahkam kesenlere hayranım. buyrun yargıtay kararı;

10.09.2014 - 12:22 | Son Güncelleme: 10.09.2014-12:26 Milliyet.com.tr » Ekonomi » Haber
Yargıtay'dan mevduat sahiplerine kötü haber!
Yargıtay 13. Hukuk Dairesi, Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'nin, bireysel müşteri sözleşmesiyle açılan mevduat hesaplarından kesilen hesap işletim ücretiyle ilgili karar alamayacağına hükmetti. Daire, söz konusu uyuşmazlığı, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında saymadı.


Yani yasal değilse bile tüketici hakem heyeti yetkili falan değil bu davalarda. boşa kürek çekmiş olursun.
  • animalman  (20.08.15 08:32:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.