[]

sabit 220 V ?

Merhaba sayın Teslalar

Aldığım cins bir elektronik müzik aletinin, voltaj dengesizliklerine çok hassas olduğunu farketmiş bulunmaktayım, Elektronik davul. Çalmaya başladıktan yaklaşık 45 dk sonra gibi , kulaklıkta gürültü ve cızırtı yapmaya başlıyor. Dün basit bir kombi regülatörü ile yaptığım denemede farkettim ki adaptöre gelen voltaj 220 nin altına düşünce ses olmaya başlıyor. Regülator kısmen iş görese de 220 nin altına indiğini farketim. Bana 220 ve üstünü garanti edebilecek daha iy bir ürün, regülatör, ups herhangi bir ürün önerebili rmisiniz?


Tunçmatik UPS lere bakıyorum da, bunlarda regülatör özelliği olup lmadığı ya da ne derece başarılı olduğuna dair bir şey bulamadım.

Selam eder, gözlerinizden öperim.

 
line interactive upsler 10% akım dalgalanması olunca mı ne devreye giriyorlar. onun dışında aynen gelen akımı aktarıyorlar dokunmadan... gerçekten sabit 220 volt şartsa tek çaren ya çok iyi bir regülatör ya da online ups... online upslerin pahalı, genellikle sesli(fanlı) ve verimlilik açısından biraz kötü olduğunu da bilmen lazım. sürekli aküden güç verdiği için de akü ömrü daha kısa oluyor...
ama sanmıyorum 10% dalgalanmanın cidden sorun olacağını...

  • ucan spagetticanavari  (19.08.15 12:31:04 ~ 12:31:34) 
Yani adaptörün üstnde 230V yazıyor, ama 220 nin altına inince ses ler duymaya başlıyorum.
Bu durumda, UPS batarya dan sağladığı için gerilimi, sabit bir gerilim sağlar diyemez miyiz?

  • denemebirikiüç  (19.08.15 15:27:10) 
online ups sürekli aküden sağlar, line int. olanlar sadece elektrik kesilince ya da akım dalgalanınca...


  • ucan spagetticanavari  (19.08.15 15:46:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.