[]

Pantolon utulemek cok mu zor?

Gunaydin,

Pantolon-gomlek olaylarina yeni girdim. "Gomlek utulemek cok zordur" derlerdi, google'da gomlek nasil utulenir? diye arattim, basitmis. Kendim utulemeye basladim bir aydir.

Pantolonu haftasonlari kurutemizlemeciye veriyorum utulesin diye, "utulemesi cook zor" diyor herkes. pantolon nasil utulenir? diye arattim, oyle pek de zor degilmis. Haftasonu utulemeyi deneyecegim. Yapamaz miyim ki? Haftada bir kendim utulerim, iki haftada bir de kurutemizlemeye veririm temizlenmesi icin.

Neden utu bu kadar zor gibi bir algi olusturuluyor? Anne lobisi is basinda mi :(

 
abi en kolayı zaten pantolon. gömleği ütüleyen biri pantolonu havada karada ütüler :)


  • tolga asp  (19.08.15 06:59:45) 
ben hiç google'a sormadan başlamıştım ütüye. ilk başta çok zaman alsa da sonra el alıştıkça hızlanıyorsun. ama gömlek en zoru bence.


  • scent of a pastrami  (19.08.15 07:44:27) 
Kadınların yaptığı her iş zor oluyor.
Ya da öyle bilinsin istiyorlar ;)

  • livaneli kadir  (19.08.15 07:44:59) 
hic zor degil.
gomlek utuleyebiliyorsaniz pantolon da utulersiniz.
eliniz alistikca daha hizli ve duzgun olur zaten.
  • chaotic good  (19.08.15 08:04:29) 
Ben ortaokul boyunca okula orta tarafi 5 cizgi olmus pantolonla gittim. O yuzden zor olmali diye dusunuyorum. Annem 5 cizgi yaptiysa ben hic bulasmayayim derdim.


  • stavro  (19.08.15 09:43:26) 
paçalardan başla, yukarıya doğru yavaş yavaş çıktıkça düzgün bir çizgi oluşuyor zaten kendiliğinden. bu arada gömlek ütülemek en kolay şey bence :)


  • weeping guitar  (19.08.15 09:51:01) 
tatlım ütü o kadar da zor bir şey değil iki üç parça bir şeyin varsa ama şöyle düşün 4 kişilik ailenin doklarına kadar ütüleyen piskopat annesi isen çok çok zor bir ton şey her hafta ütülenecek. çarşaf yastık vs de var üstelik


  • fasulyek  (19.08.15 18:08:34) 
pantolonlarda zaten yıkanmış olsa bile bir çizgi izi oluyor. orayı güzelce sabitleyip önce ellerinle bi ütüle. iyice belirginleştir. sonra dikkatlice üstünden geçildi mi tamamdır. zor bir şey değil.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (19.08.15 18:30:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.