[]

Uno 70 S alınır mı?

7.300 liraya buldum bir tane. LPG si var. Araba iç dış temiz. Haziran 2017ye kadar da muayenesi varmış.

Benim ilk arabam olcak.21 yaşındayım. Bütçe olarak maximum 10bin lira ama 7-8 verirsem benim için rahat olacak.

İnternetteki genel yorumlara bakındım biraz. Mesela frenleri zayıf denmiş.Fazla hız yapılmaz denmiş. Zaten fazla hız yapmayacağım da frenleri çok mu zayıf? Durduk yere tutmamazlık yapar mı mesela?

Tavsiye eder misiniz?

 
Durduk yere tutmamazlik yapsa coktan piyasadan silinirdi. Zayiftir sadece. Fazla degil az da hiz yapmayin. Hatta hic hiz yapmayin. Kaporta olarak kus serisinden cok da farkli degildir. Genel olarak tavsiyem, sahibine inanmayin. Ustaya mutlaka gosterin. Daha once kullanmis biri varsa otursun bi baksin. Bunun disinda, o fiyat bandinda ve o yaslarda arac bakarken zaten dort dortluk olmasini beklemez kimse. Bunun freni zayiftir, oteki cok yakar, oburu gitmez vs. Icinize sindiyse alin. Fren zayifligi ise, zaten kullandikca aracla butunkeseceksiniz kanka olacaksiniz. Hangi hizla ne kadar mesafede durur falan hep hafizaniza yerlesecek. Durusuna gore gidersiniz, sorun kalmaz. Ustaya veya gercekten anlayan birine baktirin. Son 2 motosiklet alisverisimin biri anladigini dusundugum biriyle, oteki de camiden namazdan cikip gelen guvenilir bi saticiyla oldu. Ikisinde de kaziklandin. Ustaya baktirin. Sonradan 50 liralik soylenmeyen gizlenen bi masraf bile acsa moraliniz cok bozulacak zira.


  • icim urperiyor  (19.08.15 06:06:13) 
Mobil editi: guvenilir satici degil, guvenilir oldugunu sandigim satici olacak. imam da olsa, afedersiniz ucarak da gelse soylediklerine inanmayin, ustaya bi baktirin.


  • icim urperiyor  (19.08.15 06:08:00) 
ilk araba olacaksa renault 9 broadway al.


  • komando kani var bende  (19.08.15 10:06:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.