[]

Abd'den kac tane zippo getirebilirim / hediye onerisi

Arkadaslar malum salak kulturumuzun bir sonucu olarak yurtdisindan gelen adamdan bi seyler bekleniyor. Herkes ufak tefek de olsa yeter diye ayak yapiyor da ona da alayim, buna almazsam olmaz derken 20-30 kisilik liste cikiyor. 10$ lik seyler alsan 250-300$. Az para da degil. En azindan 10$ i asmayayim hem de hediye secme kabizligindan kurtulayim diye gelirken zippo getireyim diyorum. En azindan 5-6 tane? Elektronikte sinir oldugunu biliyorum da bunda da bi sinir var mi?

Bir de siz neler aliyorsunuz ese dosta aile buyuklerinize vs. Nereden aliyorsunuz?


 
Hic kimseye bisey almiyorum. Alinir mi yaa, yazik yani.
Kusura bakmayin, butcem sinirli herkese alirsam 250-300 oluyo diyeceksin, olacak bitecek :)
Sadece cekirdek aileme bir seyler alirim :)
  • kuehles blondes  (19.08.15 02:45:45) 
anahtarlık al geç abi, sürekli yurt dışından hediye almayan biri için "voaa amarigan anahtarlığuuaa" durumu oluyor; yeterlidir.


  • baba jo  (19.08.15 02:47:13) 
5-6 taneden sorun olmaz getirirsin.


  • cekilmis gayfe  (19.08.15 02:48:21) 
evet abi, herkes kendine gore dusunuyor da alan adami dusunmuyor. listeyi olabildigince daraltayim bari.

5-6 taneden sorun olmaz derken net bir sayi siniri var mi? atiyorum max 10? onu bileyim de ona gore alayim.
  • xenophobe  (19.08.15 02:54:32) 
Ben gittiğim ülkeyle ilgili bir şey (ülkedeki meşhur müzelerin hediyelik dükkanlarından bir şeyler gibi) ya da hediye alacağım kişinin ilgi alanına giren ve buralarda rahatlıkla/yurtdışı fiyatına bulamayacağı (çizgiroman karakteri heykelciği gibi) şeyler alırım. Freeshop'tan kozmetik, parfüm vs. de olabilir. Burada olmayan biralar da olabilir.

Zippo'yla ilgili sınır var mı bilmiyorum da, ben çakmak almazdım sigara alışkanlığına destek vermek istemeyeceğim için (ilk erkek arkadaşıma Zippo almıştım, Yeşilaycı muamelesi yapmayın. Ha üstelik çalınma riski var, çaldırmıştı onunkini o).

Ek: 5-6 kişiye de hediye almam açıkçası. Hele Zippo gibi bir şeyler hiç almam, sembolik bir şeyler alırım 5-6 kişiye alacak olsam. O da ne olur, bardak mardak (ki o da ağırlık yapar) en iyisi anahtarlık, buzdolabı süsü filan.
  • whimsical  (19.08.15 03:06:40 ~ 03:27:00) 
jolly rancher hard candy getir amk ne zipposu.


  • bira sisesi kapagi  (19.08.15 03:11:23) 
ya gittigim yerlerde hediye almakla fln ugrasmak istemiyorum. evde amazon ve ebay ile huzur icinde cozmek istiyorum<3 o yuzden alternatif bisiler ariyorum. bu amazon'da fln "hediyelik" gibi ivir zivir bir kategori var mi acaba ona bakayim.


  • xenophobe  (19.08.15 03:19:03) 
10-15 tane getir. 3-5 tanesini el bagajına at. hediye aldım de sıkıntı çıkarsa. ama sanmam zippodan kıllık yapacaklarını


  • cekilmis gayfe  (19.08.15 03:35:39) 
abicim, goturme! hem cebine yazik, hem sinir stresiyle sana yazik. yok ona ne alsam, buna ne alsam diye debelenip duruyorsun, sonra o elemanlar seni adam yerine koymuyor. sen de ugrastiginla kaliyorsun. zippo olayinda ise 5-6 tane getirirsen sorun olmaz. birini cantana koy, digerini bavuluna koy. dagit yani. gumrukte cevrilme ihtimalin dusuk, ha cevirirlerse de, hediye getirdim dersin. 5-6 ya laf edeceklerini sanmiyorum


  • yetersiz veri  (19.08.15 05:07:05) 
cakmak bildigim kadari ile getiremezsin. cakmagin icinde gazyagi var. yanici madde oldugu icin sorun cikartabilirler. havayolu'nun sitesine bak. olmadi havayoluna telefon et. ondan sonra cikista kenara cekmesinler.


  • shadayim  (19.08.15 08:19:30) 
@shadayım, aldığı çakmaklarda benzin yok zaten, sıfır olacak. velev ki benzinli diyelim bin kere çakmakla uçağa bindim. kimse bir şey demedi.


  • cekilmis gayfe  (19.08.15 09:01:03) 
e eyi o zaman. benim kolonya siselerini cikarttirmislardi.


  • shadayim  (19.08.15 09:03:50) 
Zippo'yu kabine almazlar, aklında olsun.


  • sijwocaq  (19.08.15 09:05:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.