[]

gerçek hayatta silah çekme vs film

Böyle filmlerde olduğu gibi elinde silah çekmiş birine artistlenip karşısındaki adamın silahı indirip gitmesi gibi bi durum var mı gerçekte? İzledim görüntülerde herkes bi italyan mafyası edasıyla çıkarttığı anda o silahı ateşliyor bi şekilde. Bazen geliyolar enseden bazen surata hiç düşünmeden. Böyle konuşma vs yok mu? O silah doğrultuldu mu illa ateşleniyor mu?

İki kişi karşılıklı yüzlerine silah tuttuğunda birisi ateşlerse cidden refleksle diğerinin de ateş etme ihtimali var mı? Ne bileyim dibinden bilmem kaç 100 km hızla kafasına mermi geliyor. Direk etkisiz hale gelmesi lazım değil mi?


 
bizim şantiyeden birkaç eleman otopark tayfasıyla kavgaya tutuşmuştu.
otoparkta çalışan atarlı genç silahını çekip ustanın kafasına dayamış, usta da silahı çektin hadi sıksana lan, ölmekten korkuyoruz mu sandın gibisinden atarlanmıştı. otoparkçı da boş atar yapmış olacak ki silahını çektiği yere geri koydu.

  • bira sisesi kapagi  (18.08.15 20:20:11) 
Bir otobüs şoförü silah çekilmesine rağmen aracı istenen yere sürmeyip saldırgana da karşı koymuştu. Haber sitesi videosundan hatırlıyorum.


  • scent of a pastrami  (18.08.15 20:26:55) 
bizim bi arkadaş bi kafedeki garsonlarla tartışmıştı, olay büyümüştü, adamlardan biri buna silah çekmişti. arkadaş da "o silahı taşımakla delikanlı olunmaz, sende o silahı kullanacak göt var mı orospu çocuğu?" şeklinde bir soru yöneltmişti. akabinde sorunun cevabının "hayır" olduğu vaki oldu.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (18.08.15 20:31:51) 
kafasindan vurabilirse karsidaki olduremez onu ama vuramazsa oteki refleks olarak aninda tetige basar ve en kotu yaralanirsin.

ek olarak evet adam oldurmek o kadar kolay degil, ama %1 ihtimal bile olsa "sik lan yiyorsa" diyemem sahsen. adam gaza gelir sikar. neme lazim.
  • bohr atom modeli  (18.08.15 20:59:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.