[]

suç örgütü liderlerine saygı sedat peker

tr.wikipedia.org burada gördüğümüz gibi hep suç işlemiş biri ama nedense bir çok şarkıcı türkücü tarafından seviliyor ..


www.youtube.com burada da düğününe iştirak eden ünlüler ?Bu sanatçılar niye suçluya hayranlık beslerler ?

 
suçlu muçlu ama 1999 depreminde sakarya'da her gün yemek dağıtıyordu.


  • bira sisesi kapagi  (18.08.15 20:21:00) 
milliyetçi kafası böyle bir şeydir. ogün samast katilini dahi bayraklarla, alkışlarla, "türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşıladılar bu ülkede. milliyetçiysen, suç da işlesen, adam da öldürsen, mafyatik karanlık işlere de girsen seviliyorsun.

bunun aynısının pkk ayağı da var, zorunlu askerlik gibi bir garabet olan ülkede, askere gitmiş 20 yaşındaki dünyadan bihaber çocuğu öldürüp katil oldu diye onore ediyorlar, alkışlıyorlar, kutluyorlar.

bunun 'malum şahıs' örneği de var. "çaldıysa da o çalsın bari" deniyor. hırsızlık yaptığını biliyorlar ama hırsız demeye dilleri varmıyor.

özetle, bazılarına göre mesele "ne yaptığın" değil, "neye inandığın".
  • cevap botu  (18.08.15 20:21:20 ~ 20:21:55) 
milliyetçi kafası +1

milliyetçi olunca ne suçun, ne insani duyguların anlamı kalmıyor. istediği kadar azılı katil olsun, kendi ideolojilerine ters düşmediği sürece sorun yok. ki oradaki ünlülerin pek çoğu, eminim, bir zamanlar aynı yolun yolcusu olmuştur. izlediğim kadarıyla çoğu milliyetçi ve ayrıca "sanatçı" olarak adlandırılabilecek kişiler değiller. her şarkıcı türkücüye sanatçı deseydik, ohooo.

havelock ellis "milliyetçilik ve savaş insani olaylar değildir" der. çünkü ikisi de tehlikeli kapılara çıkıyor. milliyetçi kafası bu. sedat peker de kafatasçı bir milliyetçi zaten.
  • lesmiserables  (18.08.15 20:31:05 ~ 20:31:48) 
bak hala saygı duyanlar var. yemek değil isterse havyar dağıtsın. o yemeği eminim günah olarak gördüğü şeylerin telafi edilmesi için dağıtıyordur.

bu arada onun davetlerine giden ünlüler ya basit insanlar oluyor (meslek itibariyle) ya da mecbur kalıyor. adam davet edilmiş gitmezse ciddi ciddi sebebi sorulur o sanatçıya. belki bir daha iş alamaz vs vs
  • kupigometa  (18.08.15 20:38:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.