[]

Turkcell vs Vodafone

Arkadaş, 12-13 senedir Turkcell kullanıyorum, Ortaokuldan beri aynı hattı taşıyorum ama artık illallah ettim. Son faturalarım 113 TL, 173 TL, 154 TL diye gidiyor; son 6 ayda ödediğim en düşük ücret 80TL civarı. Ve bunun içinde herhangi bir elektronik cihaz aidatı vs de yok. Ve aldığım hizmetten de zerre memnun değilim. Bu ay 1 senelik sözleşmem doluyormuş. Yani fırsat bu fırsat operatör değiştirme şansım var. Vodafone'a geçeyim mi ne dersiniz? Eskiden beri beynimize kazınan bi "çekmeme" muhabbeti var ya; allah korusun bi felaket anında zaten hiçbi operatör çekmiyor. Diğer zamanlarda durum nasıl? Bi de yurtdışı tecrübeleriniz nasıl?

Genel olarak Vodafone hizmet ve tarifelerinden memnun musunuz, tavsiye eder misiniz? Turkcell'le olan bu irtibatımı koparayım mı artık?


 
Avea'dan Vodafone'a geçtim seneler önce. Çok memnunum. Memleketim sınırda bir yerde kalıyor, orada bile çekiyor hat.

Yurtdışı için ise Red tarifesi offff çok fena!

"Red tarifeleriyle 23 ülkede aynen Türkiye’deymiş gibi konuşur, mesajlaşır, internete girersiniz!"
  • dessy  (18.08.15 14:00:03) 
Vodafone'dan gereksiz pahalı diye Turkcell'e geçtim bir kaç ay önce. Geçtiğimden beri ekstra bir şeyler geçirmedikleri fatura görmedim. 3G de çok daha yavaş. Bağlantı açısından Vodafone'dan çok daha başarısız. Ben geri döneceğim.


  • arnold schwarzeneger  (18.08.15 14:01:53) 
Arnold yazınca hatırladım, benim iş hattım Tcell, internet bağlantısı konusunda gerçekten çok kötü.


  • dessy  (18.08.15 14:03:59) 
Vodafone kullanıyorum. Gayet güzel tarifeleri var. Red tarifeleri için güzel kampanyaları var (Bir sinema biletine ikinci bilet bedava falan gibi) çekmeme sorunu vs yok. Yurtdışında bulundugun ülkede vodafone varsa değişen hiçbirşey yok. Özet; Gayet başarılı. (6 ay avea tecrübem oldu illallah dedirtti, fiyatlarına aldanıp acaba avea mı alsam falan deme )


  • primetime  (18.08.15 14:07:36) 
ben 8 sene turkcell kullanıp geçen sene vodafone'a geçtim. sürekli dağa taşa çıktığım için 3 kuruş fazla olsun turkcell olsun en azından her yerde çekiyor diyordum. vodafone da çekiyormuş. yurtdışı tarifeleri zaten turkcell'den daha iyi. kısacası memnunum


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (18.08.15 14:08:36) 
düşünme geç. ayrıca 150 lira fatura nedir kardeş şirketler o kadar ödemiyor.

yıllarca avea kullandım, geçen sene turkcelle geçtim 1 sene kullandım. 2-3 hafta önce de vodafonea geçtim.

3ü içinde bence en kötü turkcelldi. çok iyi çekiyor denen turkcellin 3g rezalet. avea daha iyiydi.
  • daha cok beklicez mi abi  (18.08.15 14:18:51 ~ 14:22:36) 
genel olarak memnunum. sadece yazlıkta çok iyi çekmiyor bazen. red fırsatları da gayet iyi.


  • inheritance  (18.08.15 14:41:11) 
vodafonea geç bende turkcellden geçtim ve çok memnunum


  • neda22  (18.08.15 15:57:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.