[]

Cinselli sorular

1- Çok klasik olacak ama prezervatif tam olarak koruma sağlar mı? prezervatifle seviştiği halde hamile kalan kaç kişi duydunuz mesela?

2- İki otel/pansiyon kiralamaya parası olmayan fakir birbirine oral seks yapmak istiyorsa mekan olarak nerede yapabilir? Evler müsait değil. (Mağazalardaki deneme kabinleri hariç)


 
2. mahalledeki büyük çöp tenekesinin sağ yanında


  • mrvengeance  (17.08.15 23:53:21) 
buralar çok seks yaptı bugünlerde


  • dinsiz adam  (17.08.15 23:53:26) 
yapmayın daha iyi. evin yoksa evi olan biriyle seviş o ne öyle.


  • aydogank  (17.08.15 23:55:44) 
1. risk büyük, güven olmaz. yırtılır, akar gider vb
2. yapmasın

  • gazozailacatmauzmani  (17.08.15 23:58:03) 
1. Risk var, duydum. Zaten firmalar da %97-99 arasi degerler veriyor. Yine de en iyi korunma araci ya da araclarindan biri.
2. Yapacak cok bir yer yok.

  • aychovsky  (18.08.15 00:01:58) 
2. sorunda yazım hatası var. sanki 2 otel birine oral seks yapmış gibi anlaşılıyor.


  • kupigometa  (18.08.15 00:05:13) 
2. soru guitar hero odasi kirala. saatlik 15 lira veriver sende. hem 20 dakkada isini halledersin 40 dk guitar hero oynarsin djxjdjcj


  • yamuklu sucurta  (18.08.15 00:05:18) 
dün de benzer bir duyuru vardı

dün söyledim bugün de söylüyorum

hem fakirsiniz hem sikiniz kalkıyor yapmayın etmeyin
  • eksimeksi  (18.08.15 00:06:09) 
bo$ver karde$ bu kadar dü$ünceli birisinin seks yapması ileriye dönük çocuk doğumunda sıkıntı çıkarır sen evlendiğin zaman yapmalisin.


  • mat ruh  (18.08.15 00:06:40) 
@stratejisizsiniz. Spermisid cogu prezervatifte bulunmuyor. Ilk nedeni koku ve tat. Uyusturucu etkisi oldugundan hissiyati aldigi da iddia ediliyor. Türkiyede extra safe vs gibi bazi modeller haricinde kullanilmiyor. Cogu prezervarifte sperm öldürücü yok, sadece rezervuar var. Hatta yurtidisnda bu sperm öldürücü kadinin vajinal florasini bozuyor mu tartismalari var. Öte yandan bunu iceren kayganlastiricilar olsa da ne market ne eczane rastlamadim ben. Dedigim extra safe gibi prezervatifler de gerek talep azligindan gerek kalin vs oldugundan sevilmediginden cogu yerde bulunmuyor.

Sonuc olarak hayir dedigin dogru degil.

Prezervatif yirtilirsa, ki olasi, kayganlastirici siddet kisilerin ten yapisi killar vs gayet olasi. Hamile kalinmasi olasi, imkansiz degil. Ama cok cok düsük.

Ikici soruya gelirsek, bursasa miydi, otobüste sevisen cifti basan iki kisi adami bagaja sokup, araba icinde kadina tecavüz ettimten sonra kacmislardi. Bu devirde böyle bir ülkede public sevisme mekani aramak akilla degil, s.kinle verdigin karardir. Otur, iki düsün, sonra sorunu tekrar sormak isteyip istemedigine karar ver.
  • Silesius  (18.08.15 03:45:13) 
aa cevaplara bak. fakir neden sikismesin ki. hatta iyi dusunun fakir yani, baska yapacak neyi var.

en kotu duzgun ve genis tuvaleti olan bir yer diyorum. evim musait olsa gel derdim.
  • jack n brooks  (18.08.15 04:10:37 ~ 12.09.15 16:34:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.