[]

olm siz küçükken hiç taciz etmediniz mi

tacizden kastım ortaokul çağlarında yapılan şu dayama elleme mıncıklama olayları..

bir türk kadınının taciz günlüğü'nü okuyorum ekşide. orada yazmışlar orta 2 de sınıf arkadaşım kalabalık bir yerde, kantin sırasında, sınıf giriş çıkışlarında, kalabalık organizasyonlarda vs sürtündü ya da elledi falan şeklinde bir sürü entry..eeyi de bunları hep yapıyorduk lan biz?! yani liseye geçene kadar gayet normal karşılanırdı. elleme ve dayama olayları uzun uzun anlatılırdı erkekler arasında. dayarken boşalan arkadaşlarım bile vardı lan şaka değil aq kimseyi de kızdırmak için yazmıyorum. liseye geçince bıraktık..

orta okul döneminde bildiğin tüm erkek tayfa yapardı bunu istisnalar hariç.

lise 1 yapanların sayısı iyice düştü lise 2 de falan kalmamıştı hiç, zamanla bırakıldı yani..

bunlar taciz sayılmaz gibi bana hiç öyle gelmiyordu yaparken çünkü. öyle değil mi? siz de bu şekilde değil miydi durumlar?

 
etmedim. değildi.


  • achtundsiebzug  (17.08.15 23:14:54) 
herhalde yaptim diyecek kadar cesur adam cikmamis. ben itiraf ediyorm. ortaokulda yapmistim. bana da arkadasim gostermisti. ama dayama, elleme degildi. cesaretim yoktiu oyle seylere. sadece ellerimi yana birakip kiz yanimdan gecerken ki kalabalik koridorda sikisik koridorda sadece dis elimle surtunurdm. cok iyi hatirliyorum nasil yaptigimi cunku en son yaptigim zaman aklimda kaldi. bu boyle gitti bir kac ay ta ki birgun bir kizin ben gittikten sonra sinirli bir sekilde ufledigni duyana kadar. ben yaparken her zaman kimseye caktirmadigimi saniyordum. cok utandim sonra yapmadim. yaptigim sey yanlisti. utanc verici birsey. gunah cikarma gibi oldu. hayatim boyunca kimseye laf atmadim. veya gozlerimle rahatsiz edecek kadar dikizlemedim. ovunulecek seyler degil ama su olayi itiraf ettikten sonra kendimi canavar gibi hissettim.. gunah cikarmam gerekiyor.


  • charlotte blanc  (17.08.15 23:16:21 ~ 23:21:04) 
sizin okul ağır sapıkmış


  • nucleon  (17.08.15 23:17:06) 
ben de o şeklin tersi bi durum vardı. paso taciz edildiğim için hiç taciz etmedim. nasıl bir zerzevat olduğunu öğrenmiştim.


  • kupigometa  (17.08.15 23:18:14) 
herkesin yapıyor olması neyi değiştiriyor anlamadım. burada yapanın değil maruz kalanın fikri önemli. o kızların rahatsız olup olmadığı da çok net değil mi?


  • bxgx  (17.08.15 23:19:09) 
o zaman cinsel dürtü olduğunu falan bilmiyoduk tabii ama biz bdsm'cilik oynuyoduk abi okulda. kaldı ki ben görebileceğin en sessiz, en sümsük çocuklardan biriydim ilkokulda. kızlar bizi bağlıyodu böyle cetvelle elimizi kolumuzu falan kesiyodu güya işkence ediyodu, ARRGGH URGGH ACI ÇEKİYORUMMM diye mal mal sesler çıkarıyoduk. o kadar geniş bir alanda oynanıyodu ki oyun, bahçede kızlardan kaçıyoduk mesela onlar yakalayıp sınıfa getiriyodu.

bunun dışında etek kaldırmaca vardı. kızlar dönüyodu biz de bakmaya çalışıyoduk. üçüncü sınıfta döndürdüğüm fantezili seks ortamını 21 yaşında hala bulabilmiş değilim. ama bizim şıllıkların kendi isteğiyle dönüyodu bütün mevzu, şahsen kimseyi gidip mıncıklamadım. şu yaşımda KIRBAÇ İSTİYORUM, KIRBAAĞÇ diye deliriyosam ilkokuldaki sıra arkadaşım ve ilk aşkım pelin yüzündendir. kız köpeği ettiydi resmen, her gün kulağımı falan çekiyodu. dominam <33333
  • der meister  (17.08.15 23:19:48 ~ 23:23:00) 
şahsen yapmadım ama sınıfta yapan çocuklar vardı, garipserdim


  • gazozailacatmauzmani  (17.08.15 23:23:14) 
yapmadım. değildi


  • denizzzz  (17.08.15 23:31:25) 
Bir kere merdivenleri cikarken onumdeki kizn kalcasina elim carpmisti yanlislikla, kiz arkasini donup "eline koluna sahip ol!" diye bagirdi. Tek maceram budur.


  • stavro  (17.08.15 23:38:25) 
lisede yapanlar vardı evet ve hepsi orospu çocuğudur benim gözümde, he yapılan kızların çoğu motordur gidipte kendi halinde mülayim olan kıza hiçbi erkek kantinde dayamaz, ben tacize uğradım diyen liseli kız kendi istediği için tacize uğramıştır


  • docrivers  (17.08.15 23:53:59) 
hangimiz yapmadik lan cocuk akli. sende resmen ballandirarak anlatmissin kardes yani birazdaha usturuplu anlatsaydin keske :)

cinsellikle yeni tanisilan zamanlar tabiki. mesela bugun basima geldi;

orospu cocugu dolmus soforu yuzunden ziplaya ziplaya gidiyoruz, yeni bindim cuzdandan para cikartirken kadinla temasta bulundum istemsiz. sanirim taciz ettigimi sandi kenara cekildi. onun adina uzulmustum boyle anlamasini istemezdim.

bir kez de ankarada eylemdeydim. berkin elvan oldugundeydi sanirim. ozamanlar okul cikisi spora gidiyordum. okulda haberi alinca spor cantasiyla kizilaya gittik. sirtimda kocaman mont, yanda spor cantasi tam bir sapik goruntusu yani. o kalabalikta yine kizin birine surttum yanlislikla. ama insanlik hali olabilir boyle seyler. kiz bagiriyodu en son ben kactim :(

olgunluga erisince hic kendi istegimle tacizde bulunmadim. (gozle cok kiz keserim affetmem orasi ayri)
gerci birisinin zorlamasiyla da bulunmadim.

ama buradan beni yanlis anlayanlar icin ozur diliyorum. valla oyle niyetlerim yok lan :(
  • yamuklu sucurta  (17.08.15 23:58:07) 
etmedim. eden çok. normalize eden sistemin ta amk. çoğu saf kız ne olup bittiğini bile anlamlandıramıyor.


  • icim urperiyor  (18.08.15 00:08:08) 
Hiç yapmadım, yapan arkadaşlar vardı.
Anlattığın gibi ballandıra ballandıra anlatan tipler de vardı.

  • livaneli kadir  (18.08.15 00:33:03) 
bizim ilkokulda çok meşhurdu bunlar, en azından bizim dönemde. yaptım, herkesin yaptığı normal bir şey sanıyordum. normal bir şey değil, taciz tabii ki. lisede böyle şeyler yoktu.


  • rubenanyukov  (18.08.15 00:44:22) 
midemi bulandırdın. bayağıdır birine karşı böylesi bir tiksinti hissetmemiştim. umarım sen o kızlara yaşattığın rahatsızlığın bi milyon mislisini çekersin. bedduam tutar haberin olsun.


  • köstebek kurabiye  (18.08.15 01:01:45) 
Herkesin yapmasi normallestirmez. Kisinin rizasi olmadan yapilan her turlu cinsel eylem tecavuzdur. Ve evet okulunuzda rizasi olmayan kizlari tacit eden herkes tecavuzcu. Iyi bir egitimle rehabilite edilmeniz gerekirdi. Umarim okul arkadaslarin dersini aldi.


  • Traveller  (18.08.15 03:59:19) 
Burda böyle şeyler söyleme. 3. Sınıfta kizın biri "seni seviyorum ve seni sikmek istiyorum" deyip dudağımdan opmustu. 1 hafta ağzımi yıkadim, sikmek ne demek diye de anneme sormuştum. Kızlar da yapıyordu erkekler de. Ha sebepleri tartışılır, cinselliği çocuklar sokakta böyle öğreniyor.

Ama taciz olarak değerlendirmeyi doğru bulmam.
  • materyalist imam  (18.08.15 13:51:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.