[]

Giymeden önce ayakkabılarınızın içini kontrol ediyor musunuz?

sıcak ve mikrop yuvası olan ayakkabıların içlerinin aynı zamanda böceklerinde yuvası olabileceğini biliyor muydunuz? muhakkak giymeden önce ayakkabınızı dik bir şekilde tutun (burnu yukarı topuğu yere bakacak şekilde) ve topuğunu pıt pıt yere vurun. sonra şöyle bir göz atın içine, sonra giyin.


c1.staticflickr.com

www.vrouwen.nl

birde şu kadının hikayesine göz atın;
www.huffingtonpost.co.uk

 
yasadigim yerde ocuk bocuk cok oluyor, pit pit vuruyorum ayakkabilarimi ben de evet :)


  • chaotic good  (17.08.15 17:40:33) 
Hiç aklıma gelmemişti açıkçası.


  • damdanakan  (17.08.15 17:43:27) 
ben de çevirir bi sallarım. küçükken ayakkabının içine arı girmiş, giyince de sokmuştu...


  • herbivor  (17.08.15 17:46:10) 
yaşadığım yerde böcek yok ondan böyle bir alışkanlığım da yok.


  • cekilmis gayfe  (17.08.15 17:52:09) 
Ananemin evi müstakil olduğundan onun evindeyken hep bakarım ama kendi evim şehir içinde 4.katta olduğu için hiç bakmam.


  • innerbliss  (17.08.15 18:04:08) 
konu ne kadarda seviyeli ilerliyor. geçen yastığınızın altını kontrol ediyor musunuz dedim. bi anama sövmedikleri kalmıştı :D hoş ilk cevap veren arkadaş sövdü sanırım ama neyse.

ilgili duyuru;
eksiduyu.ru
  • air  (17.08.15 18:12:39) 
E çünkü verdiğin örnekler Avustralya'dan olduğu için gerçekleşme ihtimali pek yok sayılır.
Yani belki arı sokak, örümcek ısırır ama türkiyede ölümcül sonuçlanacak bir vakanın olması tepemize yıldırım düşmesiyle aynıdır herhalde.
ben de kontrol ediyorum dedim ama huylandığım ve bir hayvanı üzerine basarak öldürmek istemediği içindir daha çok.
  • innerbliss  (17.08.15 18:15:19) 
Evet dikkat ediyorum .aynı zamanda bu müslümanlar için sünnettir.


  • 1adam  (17.08.15 21:18:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.