[]

Facebook sayfa yönetimi hk.

xxxyyy diye bir sayfa açtım.

bunu search ettiğimde gözüküyor.

ancak başka bir arkadaşım sayfayı aradığında arama sekmesinde kesinlikle gözükmüyor sayfam.

yani çok acayip bir sorun bu ya anlamadım ben.

sayfanın direkt linkini verirsem girebiliyor. ama arama ile bulamıyorlar.

eldeki bilgiler de bu kadar valla, ne olabilir bu?


edit yeni bilgi: otomatik tamamlamada kesinlikel gözükmüyor ancak entera basıp tüm sonuçları listelettiiğimde gözüküyor. hadi çıkalım işin içinden.

 
otamatik arama indexlenmiş db üzerinden çalıştığı için dönem dönem biraz geride kalabiliyor 1 hafta içinde güncellenecektir. açılıp hareketsiz bırakılan sayfalar ise hiç indexlenmiye biliyor.


  • zengec  (17.08.15 09:38:19) 
@zengec çok teşekkürler.

peki bu sayfa 1.5 2 aydır açıksa ve gayet de aktifse (hatta daha yeni event yaptıysa)?
  • kamera motor  (17.08.15 09:43:36) 
ya arkadaşlar search'ü geçtim, mekan olarak checkinde gözükmüyor yer ya. şaka gibi amk ama gözükmüyor. facebookta.


  • kamera motor  (17.08.15 13:36:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.