[]

Aramızsa bakire kız arayan erkek var mı ?

Bu erkek eğer kendi bakirse ve yine bakire arıyorsa evlenmek için saygı duyarım ama kendisi bakir değil ama kadın bakire olsun diyorsa bunu nasıl açıklıyor ?

Çünkü günümüzde bir kısım kadınlar artk anal ,oral her yolla seks yapıyor yine kendine bakire diyor ? Saçma değil mi ?


 
saçma


  • cokponcik  (16.08.15 23:09:59) 
mavi gözlü olmayıp mavi gözlü birini istemek gibi düşün.
ya da uzun boylu olmayıp uzun boylu birini istemek.
ya da fakir olup zengin istemek.
yalancı olup dürüst birini istemek

karşı taraf kabul ettikten sonra sıkıntı yok.

edit: bakire bir kız arayışım yok.
  • cek  (16.08.15 23:24:24 ~ 23:26:15) 
Benim eski ev arkadasim universite boyunca kimseyle sevismedi. Ise baslayinca bakire bir kizla evlendi. Duruma saygi gosterdik. Isi duyan baska bir arkadasin aptal yorumu da su oldu belki tum trollerin dusuncesi aynidir:

Erkegin evlenecegi kadini tatmin edebilmesi icin deneyinli olmasi gerekir.

Bunun sevismek icin bir bahane, kendini kandirmaca oldugunu biliyorum.

Baska bir grup troll de sevismenin erkek icin ihtiyac oldugunu ama kadinlarin boyle bir ihtiyaclari olmadigini savunuyormus. Buna gerekceleri de erkegin duzenli olarak sperm uretmesi ve bunun bosalma yoluyla atilmasi gerektigi dusuncesi. Masturbasyon da zaten gunah. Eliniz falan hamile kalir...

Iste duyduklarim bu sekilde. Kendi dusuncem ise erkekler icin sevismek ne kadar gerekliyse veya gereksizse kadinlar icin de o kadar gerekli veya gereksiz. Ama sevismeye ihtiyac denilmesine karsiyim. Sevisecek kimse yoksa ve ihtiyaci varsa tecavuzu ya da seks iscileriyle yatmalarinda onlari hakli mu gormeliyiz!
  • Traveller  (16.08.15 23:36:16) 
bakirelik kavramini ortadan kaldirmak en mantiklisi.

cok sacma bisey cunku.
  • yamuklu sucurta  (17.08.15 00:03:48) 
@Traveller, arkadaşınız eşinin bakire olup olmadığını mı söylüyor etrafa.İlginç


  • turkuaz  (17.08.15 00:04:41) 
öncelikle bakire kız arama olayı sosyolojik bir durum yani sarışın ya da mavi gözlü kadın isteme olayı aynı şey değil. Çünkü memleketteki erkeklerin çoğunluğu sarışın istemiyor, hiçbir kadın sarışın olduğu için aşağılanmıyor öldürülmüyor toplumsal baskıya maruz kalmıyor vs. İki yüzlü ve özgüvensiz erkekler öyle bir arayışa girer. Bakire kadın aramıyorum 33 yaşındayım birlikte olacağım kadın bu yaştan sonra bakire olmamasını ararım ilişkinin selameti ve ruh sağlığı açısından


  • limoncello  (17.08.15 00:16:31) 
Bu konu defalarca konusldu, tartisildi. Duyuruda da baska yerlerde de.
Evet sacma tabii ki.

  • stavro  (17.08.15 00:21:04) 
abi sene oldu 2015 kurtulun artık şu "anal-oral her yolla seks yapıyor" olayını. adet düzenleyici 1 milyon ilaç var. kadın gelir o güne ayarlar tarihi, gerdek gecesinde kan merakı olanlarımıza "zarın yırtılması" olarak iteler biz de yeriz. esnek zar sebepli olan kanamama durumunda "kızlığını kaybetmiş" gözüyle bakıp kadını döven ve öldürenlerin olduğu ülkedeyiz. gerçi onlar da gelişmeye başladı. kolundan tutup çekip doktora götürüyor canım.

bakire kadın arayışım yok ama benim zaten evlenmek gibi bir isteğim de yok. o yüzden ben muaf kalıyorum bu sorudan sanırım. fakat bu kafada olan birçok kişi tanıyorum.
  • nawar  (17.08.15 00:29:22) 
bu arada tabii ki her bakire anal oral yapıyor diye bir şey yok ama bekaret kaygısı taşıyan 20 yaş üstü sevgilisi olan ve hala bakire(!) olan kızlar kendilerini ve sevgilerini tatmin ediyor önemli bir kısmı bu da bir başka yönü işin ben de böyle çok kişi tanıyorum


  • limoncello  (17.08.15 00:51:18) 
saçma elbet


  • gazozailacatmauzmani  (17.08.15 01:20:18) 
Tribün gereği saçma tabi.


  • arnold schwarzeneger  (17.08.15 08:46:52) 
bakireliğe önem vermemek nasıl ki saçmalık değilse, bakire kız aramak da saçmalık değil.

isteyen istediğini arar, eder. ellere nesi? asıl bunu sorgulamak saçma.

bir de yazılanlara katılıyorum. memlekette her bakire kız oral/anal kassaydı, şu anda türkiye deep throat'ta ya da anal olayında cennet olurdu. öyle bir şey yok hacılar. varsa da az. her sevgiliniz/partneriniz heather brooke gibi takılırdı o zaman. öyle bir şey var mı? sanmıyorum. varsa da şanslıymışsınız. kimsenin yanında değilsiniz o herzeler yenirken. afaki konuşma da bir yere kadar.

o yüzden tribünlere oynanamak gerekiyor denildiği gibi. kişiden kişiye değişir. kimse de buna bir şey diyemez. isteyen istediğini arar.
  • mermize  (17.08.15 08:56:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.