[]

chat duyuruları hakkında.

ne düşünüyorsunuz? gidip konuşuyor musunuz bu kişilerle? muhabbet ne yönde ilerliyor? aradıkları ne? "cinsiyet fark etmez" diyenlerin samimiyetine inanıyor musunuz?

sorularım bunlar, istediğiniz sorudan başlayın.


 
konusmuyorum, arkadassiz ya da cok sIkILmis insanlar olduklarini dusunuyorum.
bazilarinin aradiklari muhabbet,bazilari da dusurebilirlerse hatun/adam iste...

  • chaotic good  (16.08.15 17:26:56) 
İnsanların gerçekten ne kadar çok boş vakti diye düşündürüyor bana. Ve ne kadar asosyal olabileceklerini düşünüyorum. Hayat sokakta. Gerçek ilişkilerde. Her gün, her akşam chat duyurularını görmekten gerçekten "öğ" geldi artık.


  • dessy  (16.08.15 17:27:51) 
dessy +1


  • efrasiyab87  (16.08.15 17:28:25) 
yukarıda beni asosyal ezik sapık vb bulan arkadaşlara selam ederim.
bazen değişiklik,farklılık iyidir. ama steril de olmak lazım. saygular

  • sameidiot  (16.08.15 17:34:12) 
Peki neden chat kısmı değil de duyuru açmak? Chat kısmında halihazırda chat için insanlar oluyor sabaha kadar?


  • devorgilla the gunslinger  (16.08.15 17:54:37) 
aynı kişi tarafından sürekli açılmadıkları sürece gereksiz bulmakla birlikte rahatsızlık duymuyorum. bakmıyorum, ilgilenmiyorum. üzerinde düşünmedim hiç. ben bir kere yaptım, canım gerçekten çok sıkılmıştı. iyi ki de yapmışım, birkaç saat boyunca bayağı oyalanmış ve kendime gelmiştim. kim olursa olsun, aynı anda 20 kişiyle konuşmaya çalışınca insan ister istemez ayılıyor.

olayı "hayat dışarda"ya bağlamayı da çok komik buluyorum. ne alaka yani şimdi? e duyuruya da yazmayalım o zaman, internete de girmeyelim hayat sokaktaysa. internet yüzünden asosyalleşen insanlar olduğu gibi, internet sayesinde tanıştığı insanlarla birlikte sokak görenler de var. isteyen arkadaş arasın, isteyen kız düşürmeye çalışsın, ne yargılama meraklısısınız bu kadar. internetin asıl iğrenç yüzü sizin gibi sürekli başkalarını sorgulayıp onların üzerine basmaya çalışan tipler.
  • der meister  (16.08.15 18:12:16 ~ 18:12:55) 
voooo voooo vooo der maister.
internet zaten hayatımızın bir parçası. burada chat duyurusu açmadığı halde geyik de çeviriyoruz arada.
7/24 klavye başında, "canım çok sıkıldı chat", "bu saatte uyanık var mı chat", "şu yaş aralığındakilerle chat" gibi duyuruları görmek üzerinde "hmmm, insanların hayatı çok boş" diye düşünmek için saatlerce oturup kafa yormaya gerek yok.
beyin hepimizde var. nasıl kullandığın sana bağlı. sen=genel.
kimsenin kimseyi sorguladığı yok. soru soruldu, cevap verdim.
ve evet, "hayat dşıarıda". dışarıda istersen saatlerce kal, istersen 1 saat kal, sen insanlarla sosyalleşemeden eve dönüyorsan, o klavye üzerinden devamlı "chat" açma ihtiyacı duymak kaderin. sen=genel.
  • dessy  (16.08.15 18:16:49 ~ 18:19:49) 
Büyük çoğu samimiyetsiz. Sıkılmışmışmışta farklı bir uğraşı arıyormuşmuşta...

Samimi olup bunu yansıtabilenlere teşekkürler.
  • 1adam  (16.08.15 18:28:46) 
Bi kere girmiştim 1 2 sene önce. Eleman 2 dk konuştuktan sonra hmm kız değil misin yaaa hmm tamam o zamana bağlamıştı.


  • mistreated  (16.08.15 18:30:44) 
chat kısmı çok popüler değil
oradaki kimseler az çok belli açıkcası.
bir de buradaki muhabbet biraz daha samimi. dialog şeklinde. chat kısmı shoutbox, kim var ne var görüyorsun. dialog orada da olabilir ama kaç kişi yapıyordur kim bilir.
connected2.me linki atıyorum ben. gelenlerin kim olduğunu görmüyorum. anonim dertleşme/cilveleşme/tartışma olarak devam etti geçen hafta. açıkcası kimseyle de kavga etmedik. bi abi vardı sinema sektöründen. kendisi okuyorsa bu yazıyı bi yemek ısmarlamak isterim beşiktaşta.

ayrıca bu gibi bir temas yöntemi varken, diğer zahmetli olanlarını tercih etmemeyi eleştiriyorsunuz. dikkat etmenizi rica ederim.
  • sameidiot  (16.08.15 18:39:16) 
bende açıyordum o tip duyurular ama chat maksatlı değil, gemide boş vaktim çoktu ve hep aynı insanları görmekten canım sıkılıyordu. Hatta sözlükteki dertleşecek insan veritabanından bile mesajlaştığım kişiler olmuştu.

+1 @der meister

Bu arada sosyalleşmek için burası da bir mecra, mesela buluşmalar oluyor orada da iyi sohbetler oluyordu :))
  • Northern Mariner  (16.08.15 19:02:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.