[]

Eskisehir

Su an tramvay carsi duragi tarafindayim, porsuk cayi kenarinda sair fuzuli cad filan var, aksam 8 e kadar es-es te vakit gecircem .
Napilir?
Sazova selale tarihi yerler muzeler olmasin.. cafe her yerde var.. barlar acildiginda ben burda olmam, yemek mekanlari istemiyorum . Porsuk cayi gondol vs hic cezbetmedi..
insanlarin bol oldugu merkezi yerlerde takilayim yeter. Sehrin yapisi dokusuna hayran kaldim avrupa sehri gibi.
Tek merkez burasi mi yoksa yoksa bunun gibi merkezler var mi daha oralara gitmek icin ulasim araci guzergahim nasil olmali?

kentpark varmis, orda yapay halk plaji kapali midir. Gidilir mi gidilirse nasil gidilir?
Aklima pek bisey gelmiyo ama su an merkezde sikilmadan serin golgede oturabiliyorum, uc buyuk sehirde yasadim ve burda en ilgi cekici gelen sehir ici tramvay vve sokaklar geldi acikcasi bana .. sehir devasa bir miniaturk gibi :) su an bulundugum yer gibj bikac merkezi kalabalik insan gorecegim yer soylermisiniznmumkunse tramvaya bineyim tskler

 
bir kac merkez yok hocam, o carsi en merkezi merkez :)
kentpark'a tramvayla otogar' yonune gidip son durak otogarda inip 5dk yuruyerek gidebilirisin.
yada teknelerde gidiyor sanirim gecen sene 3.5tl idi belli saatlerde kalkiyordu. yeri ise carsi duragindan tramvayin gectigi kopruye gelince kopruyu gecmeden sagindaki suya paralel sokaga giricen 15m ilerde suyun dibinde.
  • jedilance  (16.08.15 11:44:12) 
odunpazarı evlerini gördün mü? tramvay yolunu takip et 10-15 dk sonra atatürk lisesi durağı var, orada tarihi odunpazarı evleri var oralarda dolaş, arka sokakları falan güzeldir.

adalar ve doktorlar caddesi var birbirine paralel, tek merkez oralar evet. kenpark'a gitmek için ise tramvaya binip otogar'da in, tam kaşında kalacak. bugün açıktır fakat oranın da pek bir numarası yok diğer parklara benziyor. otobüsle döneceksen hazır otogara gitmişken görebilirsin plajı.
  • tolga asp  (16.08.15 11:49:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.