[]

anadolu yakası muhit önerisi

sevgili romalılar,

şimdiye kadar hep beşiktaş dolaylarında ikamet etmiştim, yurt dışından geldim ve yeni ev tutmam gerekecek. işim muhtemel anadolu yakasında olacak, o vesileyle evi de anadolu yakasında tutmak istiyorum, keza avrupa yakasında 2200 tl bandında zindan kiralıyorlar :(

anadolu yakasında, metro hattı dolaylarında nereleri önerebilirsiniz? bütçe max 1100 tl falan civarında olacak, tek kalacağım, böbreğimi depozito olarak ev sahibine vermek istemiyorum :(

şimdilik baktığım kadarıyla ataşehir yakınlarında örnek mahallesinde nispeten fiyatlar uygun fakat evler kötü. bunun dışında bostancı metro durağından itibaren fiyatlar düşüyor, küçükyalı metro civarından itibaren uygun evler başlıyor, nasıldır ne dersiniz?

kriter olarak çevresinde üç beş bakkal çakkal olsun, 1-2 kebapçı falan olsun, zaten avm'lere falan metro ile direk ulaşabiliyorum sanırım, fakat yine de ha deyince 15-20 dk mesafede (dolmuşla kısa mesafe falan da olabilir) akşam çıkıp oturabileceğim, çay kahve içebileceğim, starbucks falan bulabileceğim bir yerler olması iyi olur.

iyi geceler diliyorum sevgili cumartesi gecesini ekşi duyuru'da geçiren dostlar.

 
önceliğiniz kozyatağı e-5 yanı olsun 1100'e bulabilir misiniz bilmiyorum ama daha sonra bostancı ve yenisahra(sahrayıcedit) metro civarına bakın sonra böyle yavaş yavaş uzaklaşın. sahrayıcedit'te bulabilceğinizi umuyorum kozyatağında ve bostancıda çok zor.


  • Mcfly  (16.08.15 02:19:30) 
@mcfly biraz üstünkörü baktım ama yenisahra civarında hiç yok gibi görünüyor, kozyatağı'nda da sadece örnek mah. civarında var, orası da nasıl bir yer bilemedim. sözlükte olumlu konuşulmuş ama bir arkadaşım pek önermedi, bilemedim dolayısıyla. bostancı'da da ilginç şekilde metro civarında var gibiydi evler yine üstünkörü baktığımda gördüğüm kadarıyla.


  • sosyal muhendis  (16.08.15 02:30:25) 
küçükyalı, altıntepe, maltepe


  • burakillogical  (16.08.15 03:17:54) 
kız arkadaşım küçükyalı metro durağına beş dk mesafede oturuyor, kiralar için 1000-1200 civarı diyordu yanlış hatırlamıyorsam.

lokasyon olarak o fiyata güzel yerler bana kalırsa. atla metroya, yirmi dk sonra kadıköy starbucksın önünde çık, mis. caddeye de yakın sayılır.
  • john lee hooker  (16.08.15 03:25:19) 
küçükyalı metro durağına yakın aydınevler diye bir yer var, evler daha uygun oluyor o bölgede. ya da biraz daha uzaklaşırım dersen, e5 maltepe carrefour tarafında da uygun evler var


  • gazozailacatmauzmani  (16.08.15 11:02:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.