[]

çin telefonu önerisi

çevrem geniş değil ya da ben malım, türkiye'de kişi başına 3 telefon düşmesine rağmen bir türlü telefon bulamadım ödünç. 2 haftalığına. telefonumu garantiye vericem (delta) ve en az 2 hafta gelmeyecek, bu süreçte kesinlikle büyük ihtiyacım olacak.

neyse, yapacak bir şey yok. çin işi iyi telefon alıcam garanti süresince kullanır sonra sahibinden'de satarım.

Lenovo ZTE MEIZU XIAOMI Coolpad oneplus Zenfone LETV Huawei Jiayu Zopo Doogee
Cubot Inew Elephone Ulefone Thl Kingzone UMI Leagoo

hangi marka model ne önerirsiniz?

 
meizu mx5 çıktı sanırım. lenovonun canavar telefonları var. xiaomi zaten çin apple gibi bişey oldu. zte çoğu fason üretimi yapan firma. huawei bi ara aştı kendini.

bana kalırsa lenovo. 200 doların altında k3 vardı, o öneriliyordu baya. para sıkıntısı yoksa meizu mx5 veya xiaomi'nin amiral gemisi hangsiyse o diyebilirim.
  • icim urperiyor  (15.08.15 13:05:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.