[]

tavada löp et yapayım ama nasıl?

kasaba gidip alacağım. ne alayım. 200-300 gr alıp tek parça pişirip yiyeceğim.

bir de döküm tava yok, seramik,teflon,çelik, ince dandik metal tavam mevcut. teşekkürler.


 
o tavalarla güzel olmaz ama illa yapacağım dersen bonfile. bir parçası o kadar gelir zaten.


  • marido  (14.08.15 20:28:11) 
Kuzu pirzola ya da antrikot al ye.


  • iddaaci  (14.08.15 20:28:22) 
baba bak şimdi git bonfile veya antrikot al kasaptan. şöyle kasabın sardığı kağıttan al onu bi buzdolabı poşetinin içine koy ve dolabın soğuk yerlerinde bir tabağın üzerinde 1-2 gün beklet. daha sonrada seramik tavanı al. bir güzel kızdır. etleri tahtanın üzerine al ve üstlerine tuz karabiber dök hopp tavanın üzerine at. 2 tarafı da etin kalınlığına ve zevkine bağlı olarak 3 ila 8 dk arasında kızart. bu 3-8 dk arası kızartma esnasnda ufak ve derin bir tavada etin pişmesine yakın tereyağı erit. erimiş tereyağın içine biberiye at. etin piştikten sonra eti tereyağlı tavanın içine atıver iki tarafı da hafif kızart. işlem bittikten sonra eti tahtanın üzerine al ve ete kat-i suretle bir 7-8 dk dokunma.


  • el cancer del besiktas  (14.08.15 20:36:55) 
@el cancer. birazdan yiyeceğim ama bu da kenarda dursun hoşuma gitti. teşekkürler herkese,kasaba kaçtım.


  • bir ileti paylastim  (14.08.15 20:41:26) 
2 paket pilic salam al rendele kofte gibi yogur at tavaya daha ekonomik


  • mama lover shake me  (14.08.15 20:44:25) 
kalın kestir bonfileyi.
soğansuyu+süt+zeytinyağ ile vaktin varsa bir gün beklet. yoksa en az yarım saat.
sonra tavayı iyie ısıt, eti bırak. bi tarafı iyice kabuk bağlayıp kızarana kadar elleme hiç, sonra diğer tarafı çevir.

İçi muhtemelen tam pişmez böyle, onun için de fırınlıyorlar bu mühürleme işleminden sonra.
  • april12th  (14.08.15 22:14:41) 
piliç salamı yeme sadece kimyasal.


  • cevizlikarpuz  (14.08.15 22:17:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.