[]

Erken seçime kadar can güvenliği

Hellori,

Son günlerde çevremde bu mesele o kadar çok tartışılır oldu ki, "lan bi durun paranoyak yapıcaksınız herkesi" diyorum sürekli..
Yok daha çok bombalar patlayacak, metro kullanılmamalı, iş çıkış saatlerine denk gelmeden eve varılmalı, alışveriş merkezi asla falan..

Ben mi abartıldığını düşünüyorum, yoksa hakkatten gidişat bu korkulan yönde mi?

(Böyle diyorum ama bir kere metroda ihbar var diye giremedim, bir de ikinci köprüde polis tüm trafiği kesip arabaları tek şerit yapıp inceledi ancak geçtim.. Neyse)

Fikirler?

 
Ben de aynı şeyi diyorum aslında.. 2000'lerde olan patlamalarla az mı İstanbul'un ortasında paranoyakça gezdik.
Daha mı fazla göze batmaya başladı şimdi acaba internet falan derken..

  • quaker  (14.08.15 17:43:11 ~ 18:08:59) 
Kobaniye giden ekibe saldırıyı IŞİD ya da destekleyicileri (kim olduğunu bilirsiniz) yaptı. Sivillere yapılan saldırı oydu. Son zamanlardaki PKK olayları da hep polis ve askere yönelik.

Sivil hedeflerin can güvenliği ile ilgili bir endişem yok benim, metroya da binerim avm'ye de giderim. Her zaman olan can güvenliği kaygısı ile aynı seviyede yani, ekstra tehdit hissetmeye gerek yok.
  • harzem  (14.08.15 18:55:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.