[]

instagram cahiline yardım

instagram'lı diğer soruyu görünce aklıma geldi.

instagram kullanmak istiyorum, instagram hesabım var ancak şimdiye kadar hiç fotoğraf yüklemedim.

kendi fotoğraf makinem ile çektiğim fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum. hem benim için de bir arşiv, bir portföy niteliğinde olacak.
işte siyah beyaz modda çekilmiş sümüklü sokak çocuğu olsun, eminönü'nde bankta oturan ihtiyar amca olsun, böyle kendi çapımda amatörce çektiğim fotoğrafları koyacağım.
1- instagram bunun için uygun bir platform mudur? değilse başka öneriniz var mıdır?
2- bilgisayarımdan fotoğraf atabiliyor muyum yoksa telefondan mı yüklenecek illaki?
3- fotoğrafların altına etiket falan koyuyorlar görüyorum, onları neye göre belirliyoruz? kafamıza esen her şeyi yazabiliyor muyuz?
4- takipçi kasmak için neler yapılabiliyor?
5- beğeni ve yorum sistemi facebook'taki gibi sanırım? takip etmediğin ve seni takip etmeyen biri, -fotoğrafların gizli değilse- fotoğraflarını beğenip yorum yazabiliyor mu?

farklı tavsiyelere de açığım.

teşekkürler.

 
1- uygun
2- gramblr.com şöyle bir site var ama kullanmadım hiç.
3- kafana göre
4- güzel kız olmak gerek
5- evet
  • cekilmis gayfe  (14.08.15 15:46:45) 
1-) yeterince uygun.
2-) sadece telefondan.
3-) kafana gore etiket girebilirsin.kullanis amaci resimle uygun etiketi girmek.ama bizimkiler özellikle dişiler resmin altini destana ceviriyor.
4-) tagler isinize yarayabilir. illegal olarak takipci satin alabilirsin. ama bot olur cogu ise yaramaz. eger fotograflar iyise dogal olarak kazanirsin takipciyi.

5-) seni takip etmesede begenebilir yorum yazabilir.
  • yuz kiloluk bir zenci  (14.08.15 15:47:39) 
3 - ben 20 30 tane anlamsız etiket tag dolduranlara layk basmıyorum kıl oldugumdan. Ama herkes benim gibi kıl olmuyor sanırım.


  • mistreated  (14.08.15 15:52:08) 
portföy için uygun değil bana göre çünkü hem fotoğrafları almak için takla atmanız gerekiyor hem de çözünürlüğü düşük (ve elbette kare fotoğraf). bu yüzden 500px, flickr benzeri siteleri tavsiye ederim bu açıdan.


  • orient blue  (14.08.15 16:06:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.