[]

DigiturkPlay + LG smart tv uygulaması

LG smart tv'sinde digitürk play kullanan, özellikle maç izleyen var mı hiç? nasıldır nedir ne değildir.




 
digiturk play genel olarak kötüdür. tavsiye etmem. çalıştığı zamanlarda fena değil ancak derbilerde yogunluktan istisnasız zıçar.


  • orient blue  (14.08.15 12:18:46) 
Başlarda kasıyor ama sonra gayet akıcı ve iyi görüntü veriyor. Derbi maçlarda kullanılabileceğini düşünmüyorum.


  • ehti  (14.08.15 12:26:26) 
Selam, diğer yorum yapan arkadaşların ne kadardır kullandığını bilmiyorum ama bu benim 6. sezonum olacak digiturkplay'de. Ismi digiturk web tv idi hatta ben kullanmaya basladigimda. Istisnasiz derbi maclarda sicma denen olay 3 yil falan geride kaldi. En son trabzon fenerbahçe macinda yayin gitti gecen sezon, buna istinaden de gelecek sezon icin indirim verdiler bana. Sadece o macta sıkıntı yaşadım.

Ek olarak; internet bağlantın sıkıntılı değilse al derim. 10 mbit fiber bile yeterlidir.
  • scent of a pastrami  (14.08.15 12:59:53 ~ 13:07:05) 
Sanirim arkadas digiturkplay in ne oldugunu biliyor. Sordugu sey lg tv lerdeki aplikasyonun kalitesi diye anladim ben.

Yarin sabah istanbuldayim, yarin herhangi bi maci izleyip soylerim durumu.
25 mbit internetim var. Ona gore degerlendiririz tabii.
  • la traviata  (14.08.15 13:06:03) 
yalnızca en pahalı olan pakedi açılıyormuş sanırım lg tv lerde. biz de almış bulunduk bakalım. görücez artık. derbilerde sıçmaz ama inşalah scent in dediği gibi. ben de o olayların bi kaç yıl önce yaşandığını hatırlıyorum. neyse umut işte bendeki (: teşekkürler


  • baharat  (14.08.15 14:01:29) 
1800 kbps olan yayın sadece lg smart tv uyumlu evet :/


  • scent of a pastrami  (14.08.15 14:23:49) 
1. Sadece en pahalı pakette LG Tv Uygulaması oldugu doğrudur.
2. 3 yıldır izliyorum, yukarıdaki arkadasın dediği gibi sadece TS FB maçında yayın gitti ve bu genel bir problemdi. 30 liralık indirim çeki gönderdiler. Bunun dışında tek bir takılma bile hatırlamıyorum. üstelik 3 Mbit hizla bile 1800 kbps izlenebiliyor.
3. Gecen hafta Stoke - Liverpool macını izledim LG Tv'den. Uzun top attıklarında akıcılık cok iyi görünmüyor mesela ama kalite bakımından normal lig TV'den farkı pek yok.
  • himmet dayi  (14.08.15 14:35:15) 
@himmetdayi beklediğim cevap buydu! teşekkürler


  • baharat  (14.08.15 14:40:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.