[]

ipad üzerinden alınan uygulmayı iphone'a atma.

merhaba,

ipad üzerinden ücretli bir video izleme uygulaması indirdim apple id'im ile. Onu iphone'uma atmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor... ipad'i bilgisayara bağlayıp satın alınanları içe aktar dediğimde bedavaya indirdiğim ıvır zıvır oyunları aktarıyor ama o uygulama yok... tüm gece uğraştım hala olmadı. telefon üzerinden apple hesabıma giriş yapıp o hesapla aldığım şeyi direkt telefona indirmek istiyorum :( neden bu kadar zor ya :( "bunu zaten satın almışsınız" falan dese de telefona indirsem işte


 
sadece ipad için yapılmış bir uygulamaysa iphone'da gözükmez. belki böyle bir durum vardır...


  • loveinaflipbook  (14.08.15 08:45:30) 
telefondan satın alınanlara bir bakın?


  • excespeace  (14.08.15 08:49:08) 
yok telefon için de oluyormuş. satın alınanlar kısmında da nedense çıkmıyor... yani şaş kaza ipadten silinse gidecek of!


  • pinar123  (14.08.15 08:57:33) 
ipadden silinse niye gitsin? ipade indirirsin bir daha. ipad üzerinden aratınca da çıkmıyorsa bu arada, app'i app sotre'dan çekmişlerdir ya da kaldırmışlardır. o zaman da yapılacak bişey yok maalesef :\


  • loveinaflipbook  (14.08.15 09:02:40) 
ya bu dertten kurtulamıyorum ki ben bi türlü. mesela iphone'a afterlight indirdim. sonra bi sorun olduğu için reset etmem gerekti, o app gitti ve satın almıştım. her seferinde yedeklememe rağmen iş bi eş zamanlamada telefona yüklenmedi, yok oldu gitti yani


  • pinar123  (14.08.15 09:16:18) 
Yok olmaz ki. Aldığınız her app, appstore'da tekrar arattığınızda doğrudan indirebilmeniz için sizi bekler. Aynı app için bir daha para almaz. Yani app store sadece store değil, emanetçi gibi de çalışır. Aynı uygulamayı tekrar tekrar siler yüklersiniz hiç şikayet etmez.


  • prodeq  (14.08.15 09:26:04) 
vallahi az önce deniyim derken aynı app'i yanlışlıkla bir kere daha satın aldım. sinirden patlıyorum. aynı hesap her şey aynı hem ipad hem iphone'a satın almış oldum. ya ben salağım yapamıyorum ya hesabımda bir sorun var :( apple senden nefret ediyorrrum!


  • pinar123  (14.08.15 09:29:38) 
o zaman durum şu heralde, ipad'de farklı, iphone'da farklı ülke olarak ayarlı heralde hesaplar... belli ülkelere yayınlanmayabiliyor bazı app'ler. bir kontrol eder misin bunu?

(olabilitesi var mı emin değilim ama aklıma mantıklı bir bu geldi)
  • loveinaflipbook  (14.08.15 09:31:42) 
eve gider gitmez hemen bi de ona bakayım o zaman. çok teşekkürler bu arada


  • pinar123  (14.08.15 09:35:52) 
aynı uygulamanın ipad için hd versiyonunu iphone için normal versiyonunu almış olabilirsiniz. iphone uygulamaları ipadde çözünürlüğün ölçeklenmesi sonucu çalışıyor(ipad kendi yapıyor bunu), ancak ipad uygulamaları iphone'da çalışmıyor. bu farklı uygulamalar da store'da farklı isimlerle yer alıyor genelde. yanında HD yazanlar ipad oluyor.


  • prodeq  (14.08.15 10:00:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.