[]

apartmanlarla ilgili

Apartmanlar için depreme dayanıklılık türü testler yaptıran var mı? Ya da bizim apartmanda böyle bişey olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?




 
İnşaat mühendisleri odasını ara onlar yardımcı olur. Yalnız şunu göz önünde bulundurun eviniz testi geçemezse (ki bina yaşı 15'in üzerindeyse geçmez) apartmanı boşaltmak zorunda kalırsınız.


  • nedendir bilinmez  (14.08.15 08:39:02) 
bina 15'ini geçeli çok oldu :) Demek ki yaptırmamışlar. Teşekkürler.


  • cy7  (14.08.15 21:17:05) 
depreme dayanıklılık testi olmaz zaten. şöyle olur; x deprem yönetmeliğine göre sağlamlık testi. o x deprem yönetmeliğine göre de sağlam çıkması imkansız 15 senelik evin. hayvan gibi demir beton kalınlığı isteniyor. hatta şöyle diyim 2007 den önce yapılan binaların yüzde 98 i x deprem yönetmeliğine göre riskli olarak tespit edilir.
ha sizin bina da riskli olarak tespit edilirse, olay yıkılmaya kadar gider uzun vadede.

  • enkolaykullaniciadi  (14.08.15 21:33:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.