[]

mesaj atan eski sevgili

whatsapptan yazmis yarim saat once. mesajin tamamini okumadim, acmadim henuz. iki kez aldatmaya yonelik hareketini yakaladim. birinin yanlis anlasilma oldugunu soylemisti, digerini ise inkar etti. ama ayrildim. o sirada ayri shirde oldugumuzdan telefonda ayrildik. nasilsin, napiyosun ben seni ozledim bi kahve icelim. telefonda ayrilinca kotu oldu gibi bi seyler yazmis, okuyamiyorum devamini henuz. her neyse, esas soru: ne yapmali? evet telefonda ayrilmis olmaktan hosnut degilim ama yuzunu goresim de yok. zaten zayif bi insanim, daha once eski sevgilinin telefonua cevap verip aglamalarina kanmisligim vardir. direkt gormezden mi gelmeli, yoksa net bi sekilde gorusmek istemedigimi belirten bi mesaj mi yazmali, ya da bi kahve icmeyi gozden gecirmeli miyim yasanan iliskinin hatrina? her ne kadar kendisi her seyi sikip atmis olsa da.




 
Valla benim suana kadar ogrendigim sey exten next olmaz. Belki cok kiro bir tabir oldu ama durum bu, hele ki iki kere yakaladim diyorsun, siktiret zamanini verdigine degmez.


  • balpolen  (13.08.15 16:38:55) 
Aklında soru işareti var gibi duruyor dolasıyla git otur konuş ama karşı taraftan bir barışma talebi olursa bunlardan bahset, güveninin sarsıldığını ve inancını yitirdiğini söyle. Dolasıyla hemen kanma, temkinli yaklaş. Bu süreçte ona bir şey vaad edemeyeceğini de söyle. Seni gerçekten seviyorsa güvenini kazanmak için çabalar zaten.

Yok umrunda değilse görmezden gel.

Bir de belki gidip görüştüğünde, ''gözümde büyüttüğüm şey bu muymuş'' bile diyebilirsin. Bence gidip kendi duygularını tartmalısın ama tutup da kollarına atlama.
  • neferkitty  (13.08.15 16:38:58 ~ 16:40:43) 
yok soru isareti yok aslinda kafamda. sadece insanlik adina oturup konusmak daha mi iyi olur diye dusunuyorum. yaptigi sey kabul edilemez, onu yeterince uyarmistim. zaten kotu bi hayatim oldugunu biliyodu. bilmiyorum, cok iyi niyetli dusunuyorum galiba. okuyup sallamamak en iyisi sanki.


  • nathanieltroy  (13.08.15 16:41:58) 
Sırf onun için gideceksen boşver görmezden gel.


  • neferkitty  (13.08.15 16:45:53) 
cevabı aslında yazdığın paragrafın satırlarında... yine de söyleyeyim. bu işlerin ilacı görmezden gelmektir. vur kıçına siktirsin gitsin. büyük sözü dinle sayın arkadaşım.


  • lazarus  (13.08.15 16:48:45 ~ 16:53:53) 
hala seviyorsan ve barışmaya niyetin varsa buluş, konuş.
kesinlikle barışmam diyorsan cevap bile verme.

  • peggy  (13.08.15 16:48:47) 
''İlişki hatırı'' diye bir şey yok genelde, ilişki hatırı kelimesine sıkıştırdığımız karşı tarafa kıyamamak ile kafa karışıklığından ibaret. Ha iyiniyetle harmanlanmış olması da cabası. Varsa bile bunu düşünüp dertlenmesi gereken taraf sen değilsin sadece, aynı zamanda o da ve anladığım kadarıyla pek de düşünerek hareket etmemiş.

''Ne isteyip istemediğimi biliyorum ve ben bu adamı istemiyorum, yaptığı şeyi hak etmiyorum veya yaptığı şeyi yapan biriyle olmak istemiyorum.'' diyorsan, asla buluşma. Mesajla ayrılmak, telefondan bağırışmak hepsi önemsiz detay bunların. O ilişkiler devam edip tekrardan bittiğinde mesajla ayrıldığına üzüldüğüne üzüleceksin inan ki.

Geri kalan senin kararın, ne yapman gerektiğini söyleyemem. Ama sanırım yukarısı sana yön verecek kadar nettir.
  • kaymaktutmayansicaksut  (13.08.15 16:54:09 ~ 16:54:48) 
Kız sendeki zaafiyeti görmüş, oyuncak etmek istiyor.


  • arnold schwarzeneger  (14.08.15 09:32:17) 
mesajın dahi tamamını açıp okuyamamandan kendini ona yükümlü borçlu gibi hissettigin anlamını çıkartıyorum.aslında çok onemli bir ip ucu.zaten ayrılmışsınız ona ne borcun var? ayrıca aldatılma şüphesi çok ciddi ve bence aşılması zor bir durumdur.doğruysa zaten aldatan hatalıdır, doğru değilse zaten ilişkide güven unsuru oturmamıştır.telefonda ayrılmayıp çay sohbetinde ayrılsan daha mı mutlu huzurlu olacaktın?saçmalama.çok belli hassas ve zayıf bir insan olduğun.yaklaşma bu ilişkiye tekrar.bırak gitsin.


  • eye  (14.08.15 16:40:37 ~ 16:41:28) 
İlişkinin hatri olsa sana bunları yapmazdı zaten. Yalnız kalmış, yokluyor. Gormezden gel, o zaman kıymete binersin. Zira aksi olarak ne yapsan üzüleceksin emin ol.


  • piremses  (18.08.15 23:56:36) 
hala seviyorsan ve barışmaya niyetin varsa buluş, konuş.
kendini aşağılamadan..

herkes ikinci bir şansı -bazen- hakeder.
  • mrtkbl  (20.08.15 00:19:22) 
acıma.
içini rahatlatacak.
canını yakacak.
  • yetkili birine benzeyen abi  (20.08.15 00:27:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.