[]

Söğütlüçeşme Metrobüs durağından selamiçeme özgürlük parkına nasıl gidilir

Söğütlüçeşme Metrobüs durağından selamiçeme özgürlük parkına nasıl gidilir




 
Hemen çıkışın yanında sarı dolmuşlar var, binip şoföre söyle gideceğin yeri, bir sapakta indirecek, birazcık yürüyeceksin.

edit: Aşağıdaki arkadaşlar daha güzel anlatmış, ben ihtimal varsa minibüse binmekten şiddetle kaçındığım için aklıma gelmemişti.
  • whoosie  (13.08.15 15:51:25 ~ 16:53:35) 
selamlar. sarı dolmuşlarla gitmek size çok daha uzun bir yürüme mesafesine sebep olacak. mavi minibüsleri tercih etmeniz çok daha iyi olacaktır.

kabaca şöyle bir harita şeyi yaptım.

mavi hat dolmuş hattı, yeşil hat minibüs hattı. pembe kutular vasıtalardan ineceğiniz noktalar, vasıtadan indikten sonra yürümeniz gereken yol da işaretli.

dolmuştan indikten sonra hafif yokuşlu uzun bir yol + söğütlüçeşme köprüsünü çıkmanız gerekecek, minibüs hattı düz ayak ve daha kısa.

karar size kalmış artık :)

s8.postimg.org
  • fuel oil  (13.08.15 16:04:41) 
minibüs caddesinden devam etmen lazım. diğer türlü sarı dolmuşla yürüyeceğin mesafe artıyor. @fuel oil'i dinle.


  • zgrydn  (13.08.15 16:10:55) 
inerinmez minibüse bin minibüsten göztepe SSK durağında in.indiğin yerden ışıklardan aşşağıya doğru sal kendini.yaklaşık 700-800 metre.


  • jamswety  (13.08.15 16:30:26) 
minibüsten göztepe eğitim araştırma durağında in, indiğin yerde ara caddeye gir şok marketi mopaşa göreceksin oradan dümdüz aşağı in 5 dakika sürer.


  • red g  (13.08.15 16:31:43) 
Tiyatroya mi gidiyorsun? Metroyu da deneyebilirsin


  • Traveller  (13.08.15 17:29:59) 
Evet aslında tiyatro için gidiyorum. Kadikoyden mi binmek gerek ve inecegim duragin adı nedir acaba


  • bartholomew87  (13.08.15 18:13:55) 
Ayrıca herkese çok teşekkürler


  • bartholomew87  (13.08.15 18:18:21) 
Ben de minibuse binmeni onerecektim. Ssk'in onunde inmen en uygunu.


  • Traveller  (13.08.15 23:42:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.