[]

Aşırı terleme

Evet arkadaşlar sorunum bu aşırı terleme siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz bu problem için ?
-tereson kullandım alerjık reaksiyon yaptı
-driclor aynı şekilde alerjik reaksiyon yaptı ayrıca sadece koltuk altı değil tüm vücut terliyorum bunlar koltuk altını kurtarsa bile vucuda olmuyor.
-deotak - bırakın 7 gün dayanmayı ertesi gün kokmaya başlıyorum
-fa deodorant bu biraz iyi geliyor ama yeterli değil.
Rexona ve türevleri sudan farksız kalıyor benim için ne terlemeyi önlüyor ne kokuyu.
Var mıdır şunu da dene diyeceğiniz bir ürün ? Mümkünse vücut terlemesinede bir çözüm istiyorum hangi ürün vücuda da sürülebilir.

 
bir cilt uzmanına görünmeyi deneseniz? sürekli farklı kozmetik;/ilaç kullanımı da sağlıklı değil bence.


  • 9kuyruklukedi  (13.08.15 11:22:57) 
aynı sorun bende de var. yapacak bir şey yok. doktor olan bir akrabam terleme iyidir derdi. sanırım bununla yaşamaya alışmak zorundayız.


  • master of code  (13.08.15 11:31:45 ~ 11:32:02) 
dikkatli beslenmeyle ter kokusu çözülebilir mi araştırabilirsiniz. sonuçta yiyip içtikleriniz de ter kokunuzu etkiliyor.


  • 9kuyruklukedi  (13.08.15 11:47:15) 
terkur diye bir krem var eczaneden alırsın onu bi dene
bir de sormodren (4mg) diye bir hap var. sadece nöroloji uzmanı yazar. tükürük bezlerini de kurutuyor ter bezlerini de. dene istiyorsan, tabi doktor yazarsa.
bir de sadece el-ayak mı terliyor yoksa her yerin mi?
  • cekilmis gayfe  (13.08.15 11:58:31) 
Doğru beslenme(Türk mutfağıyla ne kadar mümkün emin değilim, sonuçta baharatlı bir mutfağa sahibiz) ve düzenli temizlik(günde 1, bazen 2 kere duş) kokuyu önleyebilirsiniz. ayrıca fazla kilolu olmak da terlemeyi arttıran bir etmen.

terlemek kötü değil, gerekiyorsa yanınızda 1 tshirt daha taşıyın.

koku içinse, koku yapan yerler genellikle koltuk altı olduğu için orada kokuyu önlemeniz yeterli. ben roll-on kullanıyorum, memnunum.
  • saygilarefendim  (13.08.15 12:00:15) 
Gunde 3 kere dus alirim.kirmizi et yemem , baharatli hic biswy yemem ,kahve icmem alkol almam yani beslenmem de koku yapcak bisey yok.gunde 3 kere de dus alirim. @saygilarefendim


  • Esinsin  (13.08.15 12:23:33) 
Botoks ter bezi aldırma vs bi araştırın bence.


  • pshasha  (13.08.15 13:22:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.