[]

Shounen Anime

Selamlar,

Bi kaç defa açtım bu duyuruyu lakin aradığımı bulamadım. Tekrar yazıyorum o yüzden.

Aradığım op bir ana karaktere sahip, doğaüstü, tercihen eski zamanlarda geçen (teknolojiden uzak) güzel ve taşşaklı dövüş sahneleri olan, çocuksu olmayan bir anime.

Nanatsu no taizai'yi yeni bitirdim. Meliodas benzeri bir ana karaktere sahip olursa güzel olur mesela. Gücünü zamanla elde etmekten ziyade baştan hayvani güce sahip ve gücünün farkında olan bi' ana karakter lazım.

Şimdiden teşekkürler.

 
Mahouka ve Overlord'un ana karakterleri tam o tanıma uyuyor. Yalnız ikisi de pek shounen sayılmaz. Zaten shounen kavramına biraz ters ana karakterin çok güçlü olup bunun farkında olması. Ortada bir dayak yeme durumu olmak zorunda. Karakter gelişimini öyle sağlıyorlar.


  • sesee  (13.08.15 00:25:16) 
rurouni kenshin olabilir.


  • chaotic good  (13.08.15 00:40:49) 
@sesee

karakter gelişimini es geçenleri de var. ana karakter olmasa bile önemli karakterlerden biri böyle olsun istiyorum. shounen harici anime de izlerim ama canım shounen istiyo şu aralar. hayvani dövüşler, karizmatik karakterler vs.
  • i am cookie monsters nipple  (13.08.15 00:42:34) 
@chaotic good

kenshin'e başlamıştım eskiden ama nerdeyse hiç doğaüstü olay yok onda da. bana böyle dbz gibi, bleach gibi dövüşler lazım.
  • i am cookie monsters nipple  (13.08.15 00:44:45) 
shounendi flndı fıstıktı janrlardan çok anlamam ama acaba claymore ya da berserk istediğin gibi bir şey olabilir mi ki?


  • pokemonk  (13.08.15 01:27:47) 
berserk tam shounen sayılmaz, yetişkin mangası/animesi. ayrıca gutts son bıraktığımda 33. vol(mangasını öneririm ben) özel bir güce sahip değildi.

griffith ise sonradan sahip oldu.

ama tabii berserk çok, acayip güzel bir manga. her şekilde okunur. okumadan izlemek bence iyi olmaz.

fakat kentaro miura bunu bitireceğe benzemiyor. kendini köşeye mi sıkıştırdı nedir. son çıkan 2 chapter'ı okumadım, baştan alacağım.

edit: bitireceğe benzemiyor çünkü bu 20 yıllık bir manga ve yeni chapter'ların çıkmadığı yıllar bile olmuş.
  • godoşu beklerken  (13.08.15 06:02:23 ~ 06:05:52) 
hunter x hunter - dövüş sahneleri zekaya dayanıyor. kesinlikle izlemelisin. baş karakterleri çocuk ama diğer karakterler yeterince büyük olduğu için fark yapmıyor pek.


  • empat  (13.08.15 12:17:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.