[]

bagaj limiti

ustatlar ben online bir bilet aldim ve alirken ek ucret verip 1 degil tam 2 adet valiz alabilme hakkina sahip oldum ama alirken amacim 20 kg limiti 40 kg yapmakti.soru ise 40 oldu mu yoksa 2 bagaj toplamini mi 20 yaptim acaba?

Eger ikisinin toplami 20 ise diger bir valizi Turkiyeye ucuz yollu gonderme imkani var midir?


 
hangi firma?

zaten normalde 2 valiz hakkiniz vardi, niye ustune para verdiniz ki? limitin 40kg olmaz. ekstra her kilo icin 2euro aliolardi sanirim(thy icin).ucakta az esyasi olan birisinden valizinizi check-in'e vermesini rica edebilirsiniz
  • crucio  (24.09.09 16:53:53) 
once ryanair sonra easyjet :) ya zaten ondan dolayi tufaya dustum normalde 2 tane versende limiti asmadiktan sonra olmaz problem, her kilo icin 2 euroya raziyim ama ryanairda ucret 15 euro, buralardan kazaniyr adamlar zaten.hatta baktim 15 kilço limit, 20 kilo olan easyjetmis.
Turkiyede olsa rica ederdim baskasina ama alengirli isler burda.bakalim kitaplar ve en agir olan esyalari kabin bagaj hakkim olarak kullanirim pek kontrol etmiyorlar onlari yada en azindan bunun icin baskasina rica ederm bak kitap var icinde diye falan.

  • krstshn  (24.09.09 17:12:00) 
selamlar

kaç valiz olursa olsun toplam rakam 20 kilodur
eger siz 40 kg yaptıysanız kaç valiz olursa olsun 40dır.
  • cruseo  (24.09.09 18:44:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.