[]

üniversite okurken çürük raporunu almak ?

üniversite 2. sınıfa geçmiş askerliğe elverişsiz biriyim. 2016'da 20 yaşımda olacağım. üniversitenin tecil vs. ettirmesine rağmen gidip muayenemi olup sonuç raporumu alabilir miyim ?




 
96lı olup üni 2 olmak korkunç geliyor kulağa cidden. liseyi bitirince girdim işte üniversiteye hazırlığı da geçtim.
sağol cevap için :)

  • foseptik çukuru  (12.08.15 22:18:18 ~ 22:18:45) 
ben de alacağını düşünüyorum.

not: dude kasma o kadar. 22 sinde y.l. ye başlayanlar var :)
  • kupigometa  (12.08.15 22:24:25) 
91li olup 3 senedir memur olan kuzenlerim var
muayene için sevk alırsan raporu alırsın da şubene gittiğinde sen zaten tecillisini diyip sevk vermezlerse ne olur onu bilmiyorum.

  • niye ama  (12.08.15 22:28:14) 
sen almak istersin de onlar vermezse sıkıntı büyük olur. er olarak seni uğurlarız askere. bir kere kesin çürük raporu alabiliyor musun sorusunun cevabını bilmek lazım.

tam olarak bilmemekle birlikte önce okulla ilişiğini kesmeni isteyebilir askeriye öyle bir işleme başlayabilmek için.

rahatsızlığın gerileme durumu yoksa hiç bulaşma. okulunu bitir , alacak olduktan sonra yine alırsın raporunu.
  • montauq  (13.08.15 01:38:23) 
Teslim olmadan olmuyor. Okul, tecil vs. bittikten sonra teslim olacaksın o zaman veriyorlar.


  • bedbed  (13.08.15 01:47:16) 
Askerliğe elverişsiz olduğuna sen değil askeriye karar verecek. ben elverişsizim diye gidip, kışlalarda nöbetlerde dolaşan neçe arkadaşlarım oldu.

okulunu bitir derim sonra bakarsın.
  • hepimiz uzun vadede oluyuz  (13.08.15 01:47:32) 
İki kere kalp ameliyatı oldum.


  • foseptik çukuru  (13.08.15 09:18:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.