[]

Bunlar kilo yapar mı ?

-Dondurma
-Meyve Suyu ?

Az kalori veren çok tok tutan gıdalar nedir ?

 
Kesinlikle


  • diss0640  (12.08.15 19:29:25) 
yımırta yiyeceksin haşlanmışından.

fırında ya da ızgarada pişmiş tavuk yiyeceksin.

leblebi yiyebilirsin.

yoğurt da yenir.
  • scent of a pastrami  (12.08.15 19:32:42) 
meyve suyu kilodan çok yağ yapar. Çünkü bir bardak portakal suyu yaklaşık 3-4-5 adet portakal içerir ve bu kadar portakaldaki şekeri bir anda alman yağ yapmana neden olur.

Dondurma bu sıcaklarda, gerçek sütten yapıldığı sürece çok kilo yapmaz(yine yapar da ara öğünde haftada birkaç kez aoç dondurması yesen koymaz yani).
  • noluyo yaa  (12.08.15 19:36:38) 
Gecen yil her gun dondurma yiyor ve spora gidiyordum. Hoca haftada ikiye dusur dedi cunku dondurma yagli bir yiyecek. Elbette baklavadan hafif ama hedefin yag vermekse dikkatli yemek gerek. Meyve suyunu belki kendin siksan daha iyi olur.


  • Traveller  (12.08.15 20:02:58) 
şeker var, fruktoz var, kalori var, enerji var, kilo var, yağ var hepsi var yani.


  • kupigometa  (12.08.15 20:09:07) 
Ek bilgi; Meyve suyunu kendin sıksan da fruktoz var. Çok tüketmemek lazım.


  • scent of a pastrami  (12.08.15 20:17:57) 
Meyve suyu yerine domates suyu içebilirsin mesela.


  • whimsical  (12.08.15 20:20:35) 
İkisinin de içinde şeker var. Kilo almak istemiyorsan şekerden uzak duracaksın.


  • köstebek kurabiye  (12.08.15 20:48:16) 
Beyaz leblebi ye abartmadan. Acayip tok tutuyor.


  • torben terkildsen  (13.08.15 07:55:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.