[]

para bulmak - para istemek - nereye gitmek

merhabalar,

bir hafta on gün içerisinde 3000 3500 lira kadar paraya ihtiyacım var. öğrenciyim. para kumar vsye gitmiyor, barınma ihtiyacımın giderilmesinde kullanılacak, ay sonundna itibaren kalacak yerim yok filan. neyse, olayımız şu, alt paragrafta detaylıca anlatıyorum.

öğrenciyim ancak çalışıyorum. ofkors bursum vs olduğu için bu çalışma işi bankadan kredi almama yardımcı olmuyor çünkü sigortam yok, bursum olduğu için istememiştim, hala da aynı durum geçerli. yaz aylarında aylık 1000 lira kadar, eylül ekimden itibaren ise aylık 2500 3000 liraya yakın gelirim olacak bu iş(ler)ten. ancak şu ana kadar birikmiş param olmadığı için (bu apayrı bir konu) bu para gelecek zamana kadar para lazım. taban fiyatım 3000. bu parayı nasıl bulabilirim? kime gitmek lazım? ailemden istemem söz konusu değil, hakkaten değil. arkadaş çevresinden vs toparlamak gerçekçi değil, çünkü bu parayı çıkartabilecek bi çevrem de yok.

bankalar sigortam ve maaş bordrom olmadığı için kredi vermiyor. benim aklıma ise patronumdan istemek geliyor. iyi anına denk gelirsem verebilir belki, ama nasıl istemem lazım ne desem hiç bilemiyorum. fikir verirseniz çok makbule geçer.

okuyup da cevap veren olursa canını yirim, çok sevinirim.

 
>Ogrencilere kart veren bankalara hizli bir basvuru. Limitleri tahminen 350-400 lira oluyor

>kartlarla doviz burosundan veya kuyumcudan alim satimda en az zarar ettiren seyden(dolar mi euru mi altin mi bakarsin) alim satim yaparak parayi nakite cevirmek. Ve ihtiyacini karsilamak. Onumuzdeki ay da biraz daha sıkıp 3500 den borclari kapatmak.
  • terspeygamber  (12.08.15 18:07:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.