[]

Ayak Baş Parmağımdaki Uyuşukluk

Şubat'ta askere gittim, bot ve soğuk hava yüzünden uyuşuyor herhalde diye düşünüyordum da askerden geleli bir ay oldu neredeyse ve bu uyuşukluk hala geçmiş değil.

Bi doktora görüneyim mi yoksa zamanla geçiyor mu bu? Bir tek bende olmamıştır herhalde bu şikayet? :/


 
benim iki ayağımın başparmağı askerde öyle olmuştu ve 2 senede geçmişti.


  • prompter  (12.08.15 16:23:54) 
Ayakkabılar darsa oluyor o.. Benim de malesef öyle :( (askere gitmedim gerçi, babetten oldu benimki)


  • lcha  (12.08.15 16:24:23 ~ 16:24:36) 
bende de vardı, askerdeyken hastaneye gitmiştim hatta mr bile çekmişlerdi. bir şey çıkmadı, geldikten sonra da geçti. ama ne kadar sürdü hatırlamıyorum.


  • inheritance  (12.08.15 16:26:17) 
nörologa gidebilirsiniz ama sinirsel hasarlar Cabuk gecmez malesef. b12 vitamini alin. zaten doktorun onerebilecegi tek tedavi de bu olur.


  • fayfim  (12.08.15 17:31:37 ~ 17:32:20) 
tırnak batması da olabilir.


  • vejeteryanvampir  (12.08.15 17:48:21) 
Aynısını yaşadım. doktora da gitmedim. uzun zaman sonra geçti. bir kaç yıldan önce gecmesini bekleme ama sorun da etme kendine.


  • 1adam  (12.08.15 20:36:56) 
oha bende de var lan. geleli 2 ay oldu benim de. unutmuştum ama şimdi görünce dokundum, azalmış. böyle dokununca karıncalanıyor gibi oluyordu. şimdi daha az gibi


  • anil  (12.08.15 20:40:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.