[]

Beni Vazgeçirebilecek Var mı?

Birazdan gidip, Asus Zenfone 2 alacağım. Sıradan bir telefon kullanıcısyım, takla atarken kusursuz fotoğraf çekme, araçla hareket halindeyken hava basıncını ölçme gibi dertlerim yok. 1-2 sosyal mecraya dışarıdayken erişim ve arada ufak tefek foto çekimi (fazlası için fotoğraf makinem var), bir de alo demek için alacağım.

Para konusunda sıkıntım yok ama pahalı alternatifleri tercih etmem için çok geçerli bir sebep var mıdır?
Yani şu özellik çok iyiymiş bunun için 1000 lira fazladan vermeye değer diyebilecek olan?
Telefon konusunda çok bilgili değilim, "yanlış karar veriyorsun" diyerek fikrimden vazgeçirebilecek varsa, lütfen cevaplasın.

 
hiçte yok.

doğru karar
  • efrasiyab87  (12.08.15 14:02:18) 
zenfone 5 kullanıyorum, ahiza+hoparlör vs sesler kötü. poweramp ile telafi ediyorum. şarjı da 1 gün çıkartıyor. bu detayları zenfone 2de aramak doğru mu bilmem ama bir bak, hoparlör vs aynı mıdır değil midir.

zenfone 2 tanrıysa, zenfone 5 bunun ancak kutsal kitabıdır ve ben zenfone 5'e hastayım. çok seviyorum, elimde roket varmış gibi bir his oluşuyor. kim görse bunu nasıl o fiyata aldın diyor da teknoloji cahili arkadaşlar. elindeki samsung'un donduğunu görünce verdiği milyarı sorguluyor insan. yani ram falan iyi, zenfone 2'de daha da iyi.

daha iyisi falan olamaz bence o fiyata. fiyat mesele değil demişsin ama al. zenfone 2 adı hariç her şeyiyle güzel. adı sadece zenfone x olmalıydı ama sanırım bir model daha geleceği için adı 2
  • felsefeye duyarli insan  (12.08.15 14:07:58) 
@felsefeye duyarli insan konuşurken karşımdakini duyabildiğim sürece, müzik dinlerken beni mağdur etmesi çok önemli değil benim açımdan. konuşma sırasında sorun yaşadığın oldu mu?


  • tum haklari saklidir  (12.08.15 14:11:10) 
samsung note 5 çok kral geliyor, bütün raconları alt üst edecek. Yine de sen bilirsin.


  • faraton  (12.08.15 14:12:20) 
www.youtube.com şu insanlar gayet tarafsız yaklaşıyorlar ürünlere. Bir bakının isterseniz, belki fikir verir.


  • tsubasa  (12.08.15 14:20:13) 
gülle gibi ya asus'lar. 170 grammış zenfone 2, YUH. ben asla tercih etmem. kaç para ki bunlar?


  • nxtrls  (12.08.15 14:45:04) 
kaslı kollarımla, bir kelebek gibi taşırım onu ben. şakası bir yana ağırlık ve boyut olarak biraz kaba ama günün çoğunu ofiste, masamın üzerinde geçireceği için ciddi bir sorun çıkarmaz


  • tum haklari saklidir  (12.08.15 14:49:53) 
@felsefeye duyarli insan, ben de zenfone 5 kullanıyorum. ben de hastayım telefona. dediklerine harfiyen katılıyorum da katılmadığım tek nokta ahizesi kötü demişsin. nesi kötü abi? tamam hoparlör ve ses kötü ama ahizede sıkıntı yok bende. bi önceki telefonumda daha kötüydü hatta, zenfone 5'e geçince budur dedim resmen.

zenfone 2 iyidir. pahalı alternatiflere hiç gerek yok bence. boşu boşuna kafan karışmasın.
  • lionel andres  (12.08.15 15:50:12) 
Lenovo P70 var yeni, 800tl. Ben de karar vermeye çalışıyorum. Kullanıcı profilimiz aynı. Bir göz atın isterseniz.

Araştırma inceleme videosu izlemekten içim kalktı.
  • crescendo  (12.08.15 19:14:55) 
lg g2 düşündün mü?


  • anil  (12.08.15 19:18:26) 
Cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. Aldım telefonu umarım memnun kalırım. Şimdilik kabalık dışında bariz bir fark yok diğer telefonlarla. Bundan sonrasını zaman gosterecek


  • tum haklari saklidir  (12.08.15 22:03:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.