[]

Metrobüsten Maramaray'a nasıl giderim?

Merhaba arkadaşlar, benim sabahları metrobüs durağından (Söğütlüçeşme) Marmaray Ayrılıkçeşme durağına gitmem gerekiyor. Söğütlüçeşmeden Ayrılıkçeşme'ye otobüs ya da minibüs var mıdır?




 
rıhtımdan metroya binip ayrılık çeşmesinde iniceksiniz, marmaray şart değil. rıhtıma giden minibüsler ve otobüsler var.


  • masa penisi  (12.08.15 13:23:42 ~ 13:23:56) 
metrobüsten indikren sonra acıdabem dörtyola çık oradan düz devam et nautilusü göreceksin..marmaray da orada zaten. 10-15 dk yürürsün.


  • gibicibicis  (12.08.15 13:24:59) 
Sabah metrobüs söğütlüçeşme durağına nasıl gidiyorsun bilmiyorum ama

1-eğer karşıdan geliyorsan metrobüste iki durak öncesinde inip (UZUNCAYIR duragı) oradan metro aktarma ile Mamaray Ayrılıkçeşme'sine gidebilirsin.

2-sogutlucesmeden nautilus alışveriş merkezine 20 dakikada (yokuş yukarı çıkıp inmeli) yürüyebilirsin.

3-Sogutlucesme minibus caddesine cıkıp, orada kadıkoy istikametine giden minibuslere (nautilus'a devam edecek mısın) diye sorarak binebilirsin. Normalde kadıkoy son durak ama bazıları ring sefer yapıyor ve evet derlerse direk hic binmeden nautilus'a bir vasıta ile gidebilirsin

4-son olarak Minibus ile kadıkoy'e gidersin. minibusten iner tekrar minibuse binerek Nautilus alısveris merkezine gidersin.
  • omaggo  (12.08.15 13:26:50) 
maalesef trafik ters yönde akıyor o yüzden araçla gitmen uzuuun sürer. yürüyerek 10 dakikada gidebilirsin. en kısa yolu tarif ediyorum:

1-metrobüsten inince alandan çkmadan insanların giriş yaptığı yerden çık(yani metrobüsten in, kıpırdama, arkanı dön, insanların akbil basıp girdikleri yerden sen dışarı çık.)
2- hemen karşında büfe var, büfenin sağ tarafındaki yola girip yürüyorsun.(köprü gibi otoyolun altından geçiyorsun yani) hatta simit satan amca, mendil satan teyze falan göreceksin orada. bu iki dakikalık yol ana caddeye çıkınca bitiyor.
3-tam karşındaki merdivenlere yöneliyorsun.(yolun karşısında) zaten bir kaç basamak. onları çıkınca sağa doğru yokuş yukarı yürümeye başlıyorsun.(fenerbahçe stadyumu arkanda kalacak şekilde)
4-dümdüz gidiyorsun. hiç bir yere sapmadan. dümdüz. nautiliusun hemen önünde marmarayı görüyorsun zaten.
  • jam  (12.08.15 13:33:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.