[]

excel sorusu - mühim

merhaba,

excelde tablolar yapıp çıktı aldım. bu tablolarda bazı boş hücreler vardı.

şimdi ben bu boş hücrelerin bazılarına metin girişi yapmalıyım, ama excelde yeniden yazıp çıktı alamam çünkü halihazırda hardcopy olan kopyada imzalar vs atıldı, ve o kişileri bulamam artık gibi.

bu boş yerlere nasıl yazdırabilirim? fikri olan yazsın lütfen...



ben tabloları silip sadece hücrelerdeki veriler kalacak hale getireyim diyorum sonra print edeyim. ama üstüste gelirse mahvolur döküman

 
Yapmak istediğin şeyin sahtekarlık olduğunun farkındasın değil mi? Evrakta tahrifat vs vs


  • zikardo  (12.08.15 12:24:57) 
@zikardo; yahu ne kötü niyetlisin, sahtekarlık fln değil, uğraştığım belgenin ne olduğunu bilmeden yaftalama hemen.

zaten tükenmez kalem ile ek yapma imkanım var ama o zaman da güzel durmayacak, amaç düzenli olması belgenin. ayrıca imzalı vs dediğim yerler boş olmayan yerler. imza atılan yerin karşısına birşey eklemiyorum.
  • nucleon  (12.08.15 12:36:25) 
bence imzalı belgenin bir fotokopisini alıp üzerinde hizalama denemelerini bahsettiğiniz yöntem için (tabloları sildiğiniz) yapın. bir kaç denemeden sonra sonuç başarılıysa bu kez orjinal belge için deneyin.


  • givemesomesubstance  (12.08.15 13:11:40 ~ 13:12:59) 
fotokopiyle olmaz. fotokopiden çıkanın da hizası bozulmuş olabilir.

aynen dediğini yap. doldurulacak hücreler dışındaki her şeyi kenarlıklar dahil sil veya beyaz yap. sonra da boş kağıda döküm al. boş kağıtla imzalı olanı üst üste koyup ışığa tut bak denk gelmiş mi. yazıcı kağıdı kaydırmazsa denk gelir. ben aynı şekilde word dosyasında yanlış yazdığım kelimeyi tipexle düzeltip koydum, sadece o kelimeyi yazdırdım mesela. cuk diye denk geliyor.

veya boş kağıda döküm alıp ışığa tutmak yerine önce birkaç tane aynı dosyadan döküm al, sonra da geri kalanı silerek o imzasızlar üzerinde denk geliyor mu diye çalış.

imzalandıktan sonra dosyada oynaşma yapıldıysa olmaz ama. illa ki kayar.
  • kibritsuyu  (12.08.15 13:26:14) 
Hücre boyutlarını değiştirmeden formatı iptal edip, sadece yeni hücrelerin içini doldurup aynı kağıda çıktı al. Olsun bitsin. Masa üstü tarzda olmayan, büyük lazer yazıcılardan kullanıyorsan, bir kaç milimetre'den fazla kaydırmaz.


  • zombi  (12.08.15 15:06:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.