[]

648793691877inci hangi telefonu alsam sorusu

geçen de sormuştum (eksiduyu.ru) ama gereksiz pahalı olduğu için iphone6 dan vazgeçince bir daha sormak durumu hasıl oldu.

normal bi telefon kulllanicisi icin. oyle cok extrem seyler yapmasina gerek yok. kirk yilin basi video-film vs izlenebilir. oyun hic oynanmaz. muzik bellllki.

dolayisiyla devasa bisey olmasina gerek yok. zaten erkek, cebinde tasiyacak. ama elinde de oyuncak gibin kalmasin.

fotograf cekilir bol bol, o yuzden kamerasi iyi olsun.

pil suresi uzun gitsin, kendisi de uzun gitsin. evladiyelik olmasa da 3-5 yil dayansin. su anki telefon htc mesela, nerdeyse 6 yil oldu.

saglam olsun, karinca konsa beli incinen cinsden olmasin, en azindan dustu mu falan saglam kalsin.

wi-fi olsun. sanirim artik olmayan yok zaten.

oyle yuklemeydi, guncellemeydi, yenilemeydi derdi olmasin, varsa da kolay olsun. kendisi halletsin.

kaliteli bisey olsun. abd'den gelecek dolayisiyla fiyat konusunda biraz esneme payimiz var. ama bi iphone 6 da alamıycaz, steve jobs abi kusura bakmasın.

sony experia Z 4
lg g4
bunlar tavsiye edildi.

samsungdan uzak dur dendiydi ama w2die abi ben çok memnumum dedi, iyice kafa karıştırdı.

siz ne dersiniz?

 
lg g4 alın. sony e karşı çok acayip ön yargım var. ama andriod aldığın sürece güncelleme filan olur yani.bir de pil süresi uzun gitsin diye bir şey yok gibi artık. ortalama 1-2 gün gidiyor


  • infernalcadre  (12.08.15 12:22:06) 
Galaxy s6 kullanıyorum çok da memnunum şarjı ekran süresi 5 saat alıyorum kamerası gayet iyi. Ufka bir ram sorunu var onu da kullanıma abanmazsan halloluyor


  • kablelvuku  (12.08.15 13:00:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.