[]

YDS, İngilizce bilene kolay mı?

Selamlar,

30 yaşındayım ve öğrenim hayatımda ortaokuldan sonra düzenli olarak İngilizce eğitimi aldım. Yabancı filmler, diziler izliyorum, yabancı müzik dinliyorum. Neredeyse tüm bilgisayar oyunu külliyatını oynadım. Her türlü İngilizce metni rahatlıkla okuyabiliyorum. İşyerimde de müdürüm yabancı olduğu için İngilizce konuşuyorum.

Kısacası yurtdışına gittiğimde de sıkıntı yaşamıyorum. Asıl sorum, bu tarz bir İngilizce'yle (ki gramer de biliyorum), YDS'ye girsem ne yaparım? Yoksa yine ezbere dayalı saçma sapan bir sınav mı bu? YDS'ye gireceğine TOEFL'a IELTS'e gir mi diyorsunuz yoksa?

 
toefl ve ielts'e göre çok çok daha kolay zaten ilk 40 soru temel bilgisi olan herkesin az çok yapabileceği sorular. 10-20 soruluk bir kısımda da tr-ing, ing-tr çeviri, yakın anlamlı cümleyi şıklardan bulma vs. tarzı sorular, bunlar da zor değil sadece şıklar birbirine yakın olduğu için dikkatli okumak gerekiyor sadece. bu altyapınızla 80+ alırsınız garanti.


  • sanguine  (12.08.15 11:08:10) 
Sıkıntı olmaz hocam. Benzer durumda olan ben de uzmanlık sınavı yeterliliği için girip 87 almıştım. Ama TOEFL'a girmenizi öneririm ben


  • mdmfk  (12.08.15 11:11:45) 
deneme çözün.


  • kupigometa  (12.08.15 11:18:44) 
her turlu ingilizce metni rahatlikla okuyabiliyorsan en az 85 alman gerek mate.


  • baldur2  (12.08.15 11:30:04) 
benim 2 arkadaşım var ingilizceleri iyidir. sizden kötüdür. birisi 81 birisi 83 mü ne aldı hiç çalışmadan.


  • ilkistan  (12.08.15 11:44:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.