[]

ithalat

iyi geceler cumleten.

oto yedek parça imalatçısı ve toptancısıyız. bunlara ek olarak çinden bazı satabileceğimiz parçaları getirtmek istiyorum. bu konuda daha önce girişimlerim oldu ancak pek fırsat bulamamıştım. az da olsa prosedürü biliyorum(bu konuda da yardım alabileceğim birilerini arıyorum). internetten iletişime geçeceğim üreticiyle yazışmam nasıl olmalı, nelere dikkat etmeliyim bunları merak ediyorum. internette ihracat yazışma örnekleri var ancak ithalat örneklerini bulamadım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.


 
şirketin ithalat yapabilir olması lazım.
getireceğiniz parçalardan birer örnek gümrük muhafaza labaratuvarında inceletip onay almanız lazım
yazışmada bir şey yok istiyoruz deyin gönderirler de türkiye'ye sokmak sıkıntı onları çözün evvela.
  • cekilmis gayfe  (12.08.15 01:28:56) 
ithalat yapılabiliyor olması için vergi numarasından başka bişey olmasına gerek var mı?


  • defansif orta saha  (12.08.15 01:36:11) 
şirket ünvanında var mı ithalat? ticaret sicil gazetesindeki kuruluş ilanında yazar faaliyet alanları. orada ithalat yapabilir yazıyor mu mesela bu önemli.


  • cekilmis gayfe  (12.08.15 03:26:28) 
Üreticinin gerçekten üretici olup olmadığına dikkat edin.

Çin'de kendini üretici olarak lanse edip aslında aracı olan tonla şirket var. Eğer iş hacminiz büyükse atlayın gidin fabrikayı yerinde görün.
  • Sandeman  (12.08.15 09:36:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.