[]

yurtdışı uçuşa yetişebilmem için

neler yapsam işlemleri kısaltırım? yarın sabah 09:50'de sabiha gökçen'e ineceğim. buradan 11:00'da roma uçuşum var.

arada zaman kısıtlı. sadece el bagajım var. yurtdışı çıkış harcını birazdan bir bankaya yatıracağım.

işlemleri kısaltmak için başka önerileriniz var mı?

 
Online Check in


  • Lim5  (11.08.15 13:46:05) 
Güvenlik kontrolü için hazırlanma süreni sıfır saniyeye indir. Sıra beklemeden önündekilerden rica et.

Koş. :)
  • cakabo  (11.08.15 13:49:23) 
Online check in yaptım.

İç hatlardan iner inmez transit yolcuların kullandığı bir geçiş var sanırım oradan hızlı bir şekilde geçeceğim. Guvenlik kontrolüne gelince, diğer insanlardan rica edip hızlı bir şekilde geçerim ancak sorun çıkaran olur mu ki?
  • han20  (11.08.15 13:56:28) 
Sabiha Gökçen'de fast track var. Oradan geçmek için alternatiflere bak :) Kimseye yalvarmana gerek kalmadan geçersin, 5 dk sürmez kontrollerin.


  • lcha  (11.08.15 13:57:38 ~ 13:58:48) 
Tırt tipler olabilir arada ama "afedersiniz, uçağım kaçmak üzere, rica etsem geçebilir miyim" dersen müsaade ederler.


  • cakabo  (11.08.15 13:58:07) 
fasttrack + 1, 20 veya 30 lira olması lazım. vodafone red abonesi isen ücretsiz yararlanabiliyorsun.

www.vodafone.com.tr
  • inheritance  (11.08.15 14:07:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.