[]

yaratıcı insanları nerden bulurum?

sanatsal projelerde yer alabilecek, güzel sanatlar mezunu ya da sanatla özel olarak ilgilenen, kişisel kendine has stili olan, marjinal, kafası rahat insanları nereden bulurum? fikir var insan bulamıyorum. bu insanlar var biliyorum ama nerde nasıl bulur temasa geçerim de projelerime davet edebilirim?




 
projenle hangi sanat dalı ilgili, bu sanat dalında tanınmış isimler kimler, bu kişilerin mail adresleri, sosyal medya iletişim kanalları vs. vs. vs.


  • zgrydn  (11.08.15 10:46:47) 
işte buldun, ben :) facebook gruplarında arat. tam olarak ne ile ilgilenen insanlar aradığını söylersen belki bir kaç sayfa önerebilirim/önerebiliriz. (plastik sanatlar, tasarım, performans, sinema vb.)


  • jam  (11.08.15 11:02:48) 
hocam şöyle diyeyim ben fotoğraf sanatçısıyım. fakat kafamda kurduğum sahneleri standart modellerle çekemem. işe dahil olan insanın da o duyguyu yaşaması, aynı frekansta buluşmamız lazım. yapacağım iş kabaca şu: film karesi kıvamında kareler yaratmak ve bir hikaye oluşturmak. elbette bunun prodüksiyonu, post productionı, kostümü, makyajı vs.. olacak ama önce doğru insanları bulmam gerekiyor. nerden nasıl bulacağım hakkında ise bir fikrim yok. yani mesela istiyorum ki, işin içindeki insan da fotoğrafta yansıtacağımız sanat akımını bilsin, hikayeyi özümsesin kendinden bir şeyler katsın.

bir diğer hayalim ise bu hikayeleri canlı performans sanatına dönüştürerek kısa filmler olarak müziğiyle birlikte kaydetmek. umarım açıklayıcı olmuşumdur.
  • tarihsel bulgular isiginda sevisen adam  (11.08.15 11:25:48) 
özelden gel.


  • neoyazin  (11.08.15 11:44:10) 
Ben de özeline indim :)


  • Aman Sen de  (11.08.15 11:47:29) 
belki şu sayfaların yardımı olur:
www.facebook.com
www.facebook.com
www.facebook.com

çevremde prodüksiyon, post prodüksiyon, fotografla uğraşan insanlar var ama arkadaş olmak lazım sonuçta :/ bence sen bu tarzda etkinliklere gidip insanlarla tanış. film hafızası da çok güzel etkinlikler düzenliyor, oraya bakabilirsin. senin gibi birlikte birşeyler yapmak isteyen bir sürü insan var aslında. onlarda seni arıyorlar :) sadece ortak bir yerde buluşman lazım. ayrıca harekete geçeceğin zaman haber et bende styling tarafından dahil olabilirim. ama unutmaki enerji olayı. birlikte birşeyler üretmek aslında oldukça zor da birşey.
  • jam  (11.08.15 11:49:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.