[]

AB üyeliği

ne durumda? uzun süredir haberi de yapılmıyor.




 
Ab uyeligi haberleri tamamen halki mesgul etme, gundemi mwsgul etme amacli ve haber bultenlerine malzeme olsun, vakit gecsin diye yapilir. Imaj yaratmak icin milletin anlamadigi kelimelerle susu pusku anlatilir.

Abye uye olmayacagiz hicbir zaman.
  • mahone  (11.08.15 00:16:45) 
isid'e, esad,a, 2.5 milyon kimligi belirsiz suriyeliye falan komsu olabileceklerini dusunmek biraz polyannacilik. hatta otesi.


  • brkylmz  (11.08.15 00:33:01) 
hükümetin "biiiğz.. orta asya'nın bağrından kopup gelen xysdcsszxz.. kendimize yeteriiiiğz.." diyerek üzerinden gündem değiştireceği/oy avlayacağı güne kadar beklemede tutuluyor.


  • freeze  (11.08.15 00:33:48) 
bisey olacagi yok. rte'nin demokrasi hakkinda dedigi gibi, inecegi duraga gelince indi. ab'ye tam uyelik bahanesi ile ordu'nu kolunu kanadini kirip tamamen sivil yonetime tabi hale getirdiler (bkz: ergenekon) (bkz: balyoz) ha ordu dedigin seyin sivil yonetime tabi olmasi, alakali alakasiz "bizce pilav sehriyesiz yenmeli" gibi her konuda cikip fikir belirtememsi gerekir saglikli bir demokraside. ancak bizde bir kendini geri cekmekten cok yarisini tutuklayip boyun egdirme oldu.

e adam amacina ulastiktan sonra da pek umursamiyor ab'yi simdi. (bkz: ab kendi isine baksin)
  • shadayim  (11.08.15 07:56:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.