[]

doğru mu anlamışım?

Please also submit simple copies of all required documents (additionally to the notarised copies) with your application. This can speed up the evaluation process at the admission office.


(noter onaylı kopyaların fazladan birer adet daha kopyasını(normal fotokopi) koyarsam işlemlerin hızlanabileceğini söylemiş)


If you wish to apply for several master programmes please make sure that you fill a separate application form for each programme.

(eger bırden fazla programa basvuru dusunuyorsanız her program ıcın ayrı basvuru belgesı doldurun)

Certain documents that were not issued in Austria need to be legalised. If the original documents were not issued in German or English, they will need to be translated by a court-sworn translator after the legalisation process.

(noter onaylı tercume ıstıyor belgeler ıngılızce ya da almanca degılse)

If your application is complete and reaches the admission office within the designated deadline, you will receive an acceptance letter via postal mail.

(hersey tamamsa kabuul evrakı alacagım)

 
noter onaylı tercüman değil hocam yeminli tercüman olacak üçüncü. diğerleri doğru.

edit: o kadar yazıyı okudum bari onun için tik ver.
  • himmet dayi  (10.08.15 23:53:12 ~ 11.08.15 00:08:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.