[]

22 günlük Avrupa gezisi için bütçe hesaplaması

Merhabalar sevgili duyuru sakinleri,
Eylül ayında interrail olmasa da ona benzer bir plan yaptım.Rota şu şekilde Danimarka Hollanda İspanya kalacak yere para vermeyeceğim ortalama birer hafta kalarak ne kadar harcarım? Sigaramı yanıma alacağım.İdareli bir insanım nutella ekmek yerim ama yine de kestiremedim bunun içkisi,müzeleri vs vardır kabaca bana bir bütçe çıkarırsanız çok mesut bahtiyar olurum.



 
Içinde yaklaşık 20 tane tost ekmeği olan paketler ortalama 1 avro. Içinde 8-10 tane dilim olan emmental, gouda gibi lezzetli peynirler ortalama 2 avro, 200 gr (normal kesilmişse 7-8 dilim) salam ortalama 2 buçuk avro. Dolabın varsa bu kadarıyla bir günü rahat çıkartır, kapasitene göre ertesi güne bile arttırırsın. Dediklerim ortalama bi de, daha ucuza bulma imkanın var ucuz marketlerde( Coop, lidl gibi). Suyu da ararsan ucuz olarak 1.5 litresi 0.60-70 avroya bulabilirsin(İspanya'da Çeşme bulursun) . Canın bisküvi vs. çeker diyelim, günde en fazla 10 avroya mis gibi doyarsın. Müzeler çok değişken, gideceklerine önceden bak, bazı günler yaşa - saate göre indirim vs. oluyor takip et. Danimarkayı bilmiyorum, diğerleri için geçerlidir bu bilgiler.


  • baba jo  (10.08.15 21:23:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.