[]

isid katliam yaparken neden pyd'ye saldirdik?

demin kafama takildi. isid yuzunden kac insanimiz oldu sinirda patlamalarda, onun disinda milyonlarca suriyeli onlardan kacip bize geldi. bu kadar oc. bir orgut'e kilimizi kipirdatmazken pyd'yi bombalamak icin sinir otesi harekat yapip radikal kurtleri azdirdik.

sonuc: her gun sehit haberi.

olaylari yanlis mi yorumluyorum acaba?

 
Bende senin gibi yorumluyorum.biz iktidarda olmazsak aha boyle olur diyorlar bence.


  • delicevat  (10.08.15 20:25:13) 
Isid zayiflarsa kurtler guclenir kurtler guclenirse kendi cogunlukta olduklari yerde kanton(yerel yonetim) kurarlar ve sen zaten tarihsel sureclerden kurtlere tavirli oldugunsan dolayi baska bir kurt devleti de(pyd turkiye kurtleriyle iyi geciniyor) senin hosuna gitmez. Butun bunlarin toplami alayina taramali tufekli bombali bi seyler atalim olur.


  • terspeygamber  (10.08.15 20:29:40) 
PYD yani PKK yüzünden de on binlerce kişi öldü, terör örgütü terör örgütüdür. Hepsinin bombalanması gerekiyor.


  • i was made for you  (10.08.15 21:03:09) 
koalisyon kötüdür deme şekilleri bu.


  • himmet dayi  (10.08.15 21:05:03) 
ışıd yüzünden kaç insanımız öldü, ciddiyim var mı üstlendiği patlama türkiye sınırları içinde?


  • nuisance  (10.08.15 21:06:25) 
eksisozluk.com

şu entry'de baranba'nın yazdıkları oldukça aklıma yattı açıkçası. ki gün geçtikçe yazdıklarını doğrular nitelikte olaylar gerçekleşiyor.

şöyle bir gerçek var; kürtlerle masaya oturmalı pkk ile mücadele etmeliyiz, geç bile kalındığını düşünüyorum. bir kısmının, tüm kısmının pkk'yı sahiplenmesi umrumda değil. yıllarca oturalım konuşalım dendi, eşit platformda olalım dendi, en son oradaydık. ''oturup konuşalım ancak beğenmediğimizde, aklımıza yatmayan bir şey olduğunda, şüpheye düştüğümüzde bombalayalım, suikast düzenleyelim ve karşımızdakini yola getirmeye çalışalım'' şeklinde ki bir yaklaşım kabul edilemez. demirtaş son günlerde güzel adımlar atmaya başladı, umarım devamı gelir ve tam anlamıyla hdp-pkk ayrışması yaşanır.
ben dahil herkes bugüne kadar hdp pkk ayrışmalı diyorduk ancak kaçırdığımız nokta biz bir türlü ayrıştıramadık onları ve pkk'ya yapılan her saldırıya tepkimiz ''zaa kürtlere nasılda karşılık verdik xd'' seviyesinin ötesine gitmedi. o yüzden hdp-pkk ayrışması tek taraflı değil bizim tarafımızdan da olmalı. eminim şu anda demirtaş çıksa ve ''pkk'nın ... koyayım dese'' samimi bulmayacak bir kitle var (yanlış anlamayın o kitlenin ön saflarında olan biriyim)

radikal kürtleri değil pkk'lıları azdırdık azdırdıysak. azsınlar çok bir şey değil. şehitler üzrinden elbette söz söyleyecek değilim, isteğim bugün pkk'nın silah bırakması ve çatışmaların bitmesi ancak malesef o şehitler pkk bitmediği sürece operasyon düzenlemesekte gelecek, geliyorduda. .

klavyeli bordo bereli çok biliyorsan gidip savaşsana, bedelli kovalayıp yazmaya gelince yazıyor gibi şeyler söyleyeceklere klavyemi takdim edebilirim.
  • air  (10.08.15 23:33:26 ~ 11.08.15 00:25:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.