[]

Uçaktan inip aynı uçağa binme

Ağbim bizim ufaklığı babaannesinin yanına götürecek ancak son dakika bir işi çıktı. Gelen uçakla geri dönmesi lazım. İki uçak arası iniş ve kalkış arası 30 dakika. Sizce bavulu alıp, ufaklığı babaanneye teslim edip aynı uçakla geri dönebilir mi? (dönüşte bavulu olmayacak, online check-in yapmış olacak, boarding pass elinde olacak) Güzergah: Ankara - Çorlu (Anadolujet)




 
yetisirsin bence ama killik cikartip almayabilirler. cocuk kac yasinda? anadolujet'te var mi bilmiyorum ama pegasus'ta cocuklari tek basina gonderebiliyorsunuz. giris katinda guvenlik kontrolunden once bir gorevli gelip cocugu aliyor, ucaga kadar eslik ediyor. ayni sekilde vardigi yerde de daha once ismini vermis oldugunuz kisiye imza karsiligi teslim ediliyor. ucak parasindan daha ucuz olur muhtemelen


  • crucio  (10.08.15 18:33:13 ~ 18:33:52) 
İndi bindi yapması lazım bence. Bu uçak 500t gibi mi çalışıyor. Adis adabada almasın soluğu.


  • kelepir  (10.08.15 18:52:21) 
Bavulun gelmesi zaten kafadan 15 dakika. Uçaktan inmesi de öyle kolay değil ama kabin ekibine söylerse ilk o inebilir. Yine de çok zor, bence zorlamasın, arada 1 saat olan başka firmadan bir uçuş bakın. Uçağı kaçırısa yazık olur.


  • himmet dayi  (10.08.15 19:05:00 ~ 19:05:43) 
Çok çok zor. Çorlu havalimanında check-in prosedürü ne kadar hızlı işler bilmiyorum ama yetişirse de kılpayı yetişir gibi geliyor. En temizi bahsedildiği gibi kabin memurunun çocuğa eşlik etmesi. Ama belirli bir yaşa kadar çocuklara yalnız bilet satılmıyor diye biliyorum.


  • scandiacus  (10.08.15 21:27:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.