[]

örümcek maymunu

ya evde bakanlar var. nasıl oluyor bakımı bunların?
ilan.elookat.com

şu ufaklığa o kadar çok üzüldüm ki kafeste :/

 
İhbar etmek lazım satanı. Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ilgilenir belki.
Evde 'bakmak' hem yasak hem de çok tehlikeli. Yabani hayvanlar bunlar. Yıllar içinde dengesizleşip, saldırganlaşıyorlar. ABD'de bir kadının yüzü parçalandı. Hiç bulaşmayın derim.

  • auroraaurora  (10.08.15 18:06:05) 
Bakımı zor, çünkü evcil bir hayvan değil. Hastalık bulaşma veya bulaştırma ihtimali yüksek çünkü uzak akraba insanla. Ayrıca yazıktır kafese koymuşlar kuş mu bu.


  • ra amin ka  (10.08.15 18:06:55) 
ben de bulaşacağımdan değil, ama üzücü ya. bir de aşıları vs. tam denmiş demek ki bakan vet.ler de var.

hayvan severler'de yeni ilan vermiş birisi maymunum kaçtı diye, oradan görünce arattım biraz.

çok mutsuz görünüyor :/
  • passion rules the game  (10.08.15 18:10:17) 
Evde maymun beslemek normalde yasak diye biliyorum (Veteriner biri demişti hatta). Biri ihbar ederse gelip alabiliyorlar. Sebep olarak da insan sağlığını tehdit edebilecek birçok bulaşıcı hastalığın maymunlardan çok kolaylıkla insana geçebileceğini söylemişti kendisi.


  • dust in the wind  (10.08.15 18:10:40) 
bende şimdi ilgili kanunu inceledim de, pek bir şey gözüme çarpmadı.

alenen satan yerler gördüm gerçi, bilemiyorum ben de tam olarak.
  • passion rules the game  (10.08.15 18:14:10) 
hah buldum, aynı tür maymuna el koymuşlar:

bolge4.ormansu.gov.tr
  • passion rules the game  (10.08.15 18:17:54) 
Maymuna ne aşısı yapmışlar yahu? İç parazit mi? Yalan dolan.


  • auroraaurora  (10.08.15 18:25:15) 
Kafesta bakmak nedir ya? şu satan dallamayı ihbar etmek gerek cidden. kuş kafesine koymuş bildiğin.


  • six packsiz  (10.08.15 18:27:57) 
buna evde bakan insan hasta ruhludur bana göre


  • nucleon  (10.08.15 18:36:34 ~ 18:36:44) 
Bir de şu var: Pet shop gibi bu insanlardan hayvan satın aldıkça yerine yenisi geliyor. Onları yakalamak için ailelerini de öldürüyorlar. Bu ticaretten gelen para terör örgütlerine gidiyor.


  • auroraaurora  (10.08.15 18:45:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.