[]

barbaros hayrettin paşa iskelesi'ndeki saksafon çalan adam

cuma günü akşam saatlerinde denk geldim, iskelenin yanındaki kayalıkların orada çalıyordu. vaktim olmadığı için pek dinleyemedim ama duyabildiğim 1-2 parçayı çok güzel çaldı (ya da benim duygusal bir anıma geldiği için öyle algıladım).

daha önce bu amca'yı fark eden oldu mu? hangi günler gelir, hangi saatlerde orada bulunur, başka yerlerde çalar mı hiç denk geldi mi size?

net bilgiye ulaşırsam istanbul'un diğer ucundan kalkıp dinlemeye gidicem.

 
aynı abi mi bilmiyorum ama kıvırcık gibi dalgalı saçları var. kadıköyde çarşıdaki iş bankasının orada ve ayrılıkçeşme metro durağının o tarafta bir noktada dinlemişliğim var kendisini.


  • jam  (10.08.15 11:48:14) 
yok değil sanırım, bahsettiğim kişi 50 yaşlarında beyaz saçlı biriydi.


  • tolga asp  (10.08.15 11:50:29 ~ 11:50:51) 
@jam aynı adam değil.
senin dediğin genç bi tip. dediğin gibi bahariyede falan takılıyor. sokakta çala çala ilerletti zaten :)

@tolga sanırım senin dediğin karaköydeki kadıköy vapur iskelesinin yakınlarında da çalan adam.
genelde akşam mesai sonrası saatlerde özellikle haftasonları takılır.
  • jimjim  (10.08.15 12:02:24) 
aaa ben de gördüm o amcayı cuma gün, evet çok etkileyiciydi, saksafon zaten ne menem bişeydir allahım allahım bayılıyorum! hatta kendi kulaklığımı çıkarıp alkımın karşısındaki ışıkların oraya gelene kadar duyabildiğim kadar duyayım bari filan diyerek yürüdüm .
başka yerde görmedim ama sanki bir kez daha yine akşam üzeri saatlerinde aynı yerde görmüştüm kendisini.

  • gis  (10.08.15 12:12:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.