[]

Bankamatik sahte para verdi

Akbank bankamatiginden 120 lira cekip fatura yatirmaya gittim. Veznedeki adam parayi mor isiga tutup bu yuz lira sahte dedi ve uzerine cizgi cekti. Elimde sahte yuz lirayla kaldim boyle, ne yapayim ben nerelere gideyim, kimlere bagirayim?




 
Gittigin ilk dugunde damata takarsin baska care bulamazsan


  • condom kurşunu  (10.08.15 11:21:40) 
ispatı maalesef biraz zor durum.

her halukarda önce bankaya başvurun. eğer şube bankamatiği ise oraya yoksa en yakın yere. eğer daha önce de benzer bir şikayet geldiyse dikkate alırlar diye düşünüyorum.
  • dahili meddah  (10.08.15 11:22:00) 
Hocam mesaj attım :) Kestirmeden çözeriz belki...


  • lcha  (10.08.15 11:28:10) 
Parayı çektiğiniz atm'nin şubesine giriyorsunuz ve yarı sinirli bir şekilde bu ne rezalet diyorsunuz.

Eğer bağımsız bir atm'den çektiyseniz hemen müşteri hizmetlerini arıyorsunuz, şu saatte şuradaki atm'den para çektim, dilerseniz açın kamera görüntülerine bakın, çektiğim 100 Lira sahte çıktı ve herkesin ortasında rezil oldum. Koca Akbank nasıl böyle bir şey yapabiliyor gibisinden yine yarı sinirli konuşun. Muhtemelen elinizdeki banknotu değiştireceklerdir.

Gereksiz not: Bankamatik İş Bankası atm'lerine verilen özel bir isim. Onun dışındakiler için atm kelimesini kullanıyoruz =)
  • bazilika  (10.08.15 11:35:01) 
hangi atm'den hangi saatte çektiğini bankana ya da müşteri hizmetlerine bildir. belk seri numaralarından ya da kamera kayıtlarından bulabilirler.


  • jimjim  (10.08.15 12:03:54) 
Bence o para sahte degildir. Noldu sonuç?


  • delicevat  (10.08.15 17:02:47) 
benim bildiğim atm'lerde sahte para kontrolü var. gerçi alırken var da verirken var mı bilmiyorum. parayı oraya koyan adama bir şekilde sahte para gelmiş ve adam oraya koymuş olabilir (o riski alır mı gerçi bilemem)
fatura ödeyeceğin yer yanlış bilgi vermiş olabilir. tekrar atm'ye gidip parayı hesabına yatırmayı dene.
olmazsa bankaya gidip yukarıdaki arkadaşların dediği gibi çemkir.
ulan belki de atm'lere parayı koyan şahıs kalpazanla anlaşmıştır ve her atm'ye böyle sahte paralar koyuyordur adam. belki böylelikle bir kalpazan çetesini çökertirsin :D
  • mesene  (10.08.15 17:07:32) 
bugün müsait değildim gidemedim, yarın ilk işim bankaya gitmek olacak. duruma göre güncellerim burayı.


  • bi sey dicem  (10.08.15 17:48:58) 
Ay yazmayi unutmusum kusura bakmayin. Ben parayi dun bankaya goturdum, kadin para sayma makinesine koydu ve bu para sahte degil, fatura merkezine goturun uzeri cizilmemis temiz para versin dedi. Ciktim disardaki akbank bankamatigine yatirmayi denedim, kabul etmedi. Yanindaki is bankasi bankamatiginde denedim, kabul etti. Garip bir sekilde hallolmus oldu.


  • bi sey dicem  (12.08.15 11:46:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.