[]

sabah kahvaltı yapmadan nasıl tok kalırım?

genelde işe giderken poğaça filan bişeyler alıp yerdim öğle yemeğine kadar ama öyle şeyler de yemek istemiyorum. gerçi öyle kilo problemim de yok ama yemesem daha iyi onları. akşam 8-9 gibi akşam yemeği yesem. ertesi gün de öğlen 1 gibi öğle yemeği yiyorum. arada nerden baksan 16-17 saat var. hadi 6-7 saati uyumaya gidiyor ama yine de uzun süre. öğlene kadar bişey yemesem açlık da oluyor. öğlene kadar acıkmamak için sabah uyannınca süt mü içiyim, peynir mi yiyim, elma mı yiyim nedir?




 
Elma iyi bir seçim olur bence. Ama mesela ben sabah elma yiyince karnım ağrır. Süt çok şey yapmaz ya. Ben staja giderken bir dilim etimek bir tane karper peynir yerdim idare ederdi öğlene


  • kablelvuku  (10.08.15 00:15:52) 
Sabah sabah aç karna elma gibi bir glikoz bombası gömmek hoş bir fikir değil bana kalırsa. Su, kahve tarzı şeyler iş görüyor genelde.

Dur yeni gördüm. Ben neredeyse her gün kahvaltıyı peynirle yaparım. Peynir yiyebiliyorsan kahvaltı yapabiliyorsun demek zaten?
  • gunde 3 litre kola icen adam  (10.08.15 00:18:30) 
yani peynir derken mesela evden çıkarken ne biliyim bi dilim filan peynir atsam ağzıma bi işe yarar mı ki.
su çok içerim zaten. kahve de içiyorum öğlene kadar bi tane ama onların bi etkisi olmuyor sanki.

  • tepedeki psychedelic adam  (10.08.15 00:25:04) 
aksamdan yumurta hasla bence. ister sabah kalkınca ye, istersen işyerinde ye. yumurta uzum süre tok tutar hem de protein kaynağıdır.


  • tetriste cubuk bekleyen adam  (10.08.15 00:31:21) 
bir gün yumurta (tavada veya haşlama), bir gün peynir zeytin, bir gün ceviz fındık badem.
bunlar arasında en çok tokluk hissi veren benim için yumurta oluyor.

  • puc  (10.08.15 01:34:21) 
yulaflı yoğurt / haşlanmış patates...


  • kupigometa  (10.08.15 01:37:36) 
şekersiz kahve ilginç bir şekilde tok tutuyor hatta sabah karnım kazınırken nasıl içerim bunu diye düşünüyorum ama 2-3 saat tok tutuyor


  • mrthany  (10.08.15 01:38:05) 
kahve+sigara


  • monkey  (10.08.15 03:40:40) 
yulaf ezmesini aksamdan süte koy sabah çok yumusamıs oluyor meyve dograyıp ye. hatta ben iş yerine giderken yapıyorum 45 dakikada yumusuyor. şu yeni kulplu kavanozlardan aldım bu iş için :)


  • fasulyek  (10.08.15 06:40:25) 
2-3 bardak su ve kahve. Bir süre kahvaltı yapmazsan, sonra aramazsın. Günde 2 öğünle gayet güzel yaşanıyor.


  • arnold schwarzeneger  (10.08.15 08:42:05) 
ben sabahları bir dilim ekmeğin üzerine bir yumurtayı azıcık tavda kızartıp koyuyorum. öğlene kadar tok tutuyor. aynı şey haşlanmış için de geçerli ama onu yemek daha uzun sürebiliyor. ilk dediğim usul ekmeğin üzerine koyup çıkabildiğin için apartmandan inerken bile yiyip koşturarak gidiyorum.


  • kulakligin calismayan teki  (10.08.15 11:17:15) 
ben 2 scoop whey içiyorum. çok açlık hissediyorsam az biraz da yulaf ezmesi yerim.


  • no christ requires  (10.08.15 14:28:43) 
Senin çaren bir avuç fındık +kahve.


  • neferkitty  (10.08.15 14:29:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.