[]

tivibu'nun yaptığı şerefsizlik

Zamanında bu platforma üyeydim. aylık 9 lira mı neydi.
Bigün bi baktım. İzlediğim kanalların çoğu kaldırılmıştı. Aradım bağırdım çağırdım, ama Onlar tivibu go paketine geçti dediler. Neyse tivibu go'ya yükselttim paketi aylık 19 lira mı ne oldu. İstediğim kanallar geldi.

E şimdi bakıyorum. Discovery kanalları,animal planet,eurosport yine kaldırılmış. S*kik iki tane müzik kanalı ve uydudaki kanallar kalmış. Kim ne yapsın onları. Şimdi arasam aylık bilmem şu kadar şu pakete geçti diyecekler.

Verdiği sözü tutmayan bu s*kik firmaya bi yaptırımımız olamaz mı? Bi de bu dediklerim hep habersiz oluyor. Bi bakıyorum istediğim kanal yok.

Son soru Turkcell TV'ye geçeceğim, kullanan var mı? Ya da başka önerisi olan.

 
Turkcell tv iyi değil. Tivibu ev var bende . Ben çok memnunum şimdi belgesel kanalları da çoğaldı hepsi hd oldu. Eurosport larda hd oldu.


  • nucleon  (09.08.15 22:09:35) 
@nucleon, bu Tivibu ev'i kurmak için televizyon mu lazım. Evde iki tane tivi var ama ben onların başına oturamıyorum. Benim istediğim bilgisayardan izlemek. Tivibu Ev ile bu mümkün mü?


  • gkn  (09.08.15 22:16:19) 
komple televizyon izleme hocam. 5-6 yıldır bıraktım (ayda 1 saati bile bulmaz) . gerçekten zihinsel manada rahatlatıcı.


  • ceycey e  (09.08.15 23:20:40) 
@ceycey e, haklısın hocam zaten tivide dizidir, yarışmadır hiç izlemiyorum. İzlediğim bi kaç tane spor müsabakası ile BBC Earth, ID gibi yabancı kanallar falan var. Haber dahi izlemeye tahammül edemiyorum zaten. Evde tivi başına geçecek zaman bile bulamıyorum.


  • gkn  (09.08.15 23:29:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.